Prekių katalogas . . .
-
Namai ir Sodas
-
Darbo įrankiai ir Pramonė
-
Kopėčios
- Viengubos Teleskopinės Kopėčios
- Dvigubos Teleskopinės Kopėčios
- Viengubos Teleskopinės Kopėčios Su Aliuminio Žiedais
- Dvigubos Teleskopinės Kopėčios Su Aliuminio Žiedais
- Daugiafunkcinės Teleskopinės Kopėčios
- Daugiafunkcinės Kopėčios
- Viengubos Teleskopinės Kopėčios - Air Soft Sistema
- Sudedamos Kopėčios
- Rampos
- Pjovimo Stovai
- Dažų Storio Matuokliai
- Priedai
-
Kopėčios
-
Maisto ruošimas
-
Sportas, Turizmas, Poilsis
-
Stovyklavietė ir kempingas
- Drabužiai ir aksesuarai
- Alpinizmo inventorius
- Dviratininkams
- Prožektoriai, žibintuvėliai
- Lazdos
- Žiebtuvėliai | ZIPPO
- Optikos prietaisai
- Metalo detektoriai
-
Aksesuarai
- Higienos reikmenys
- Daiktų pakavimas ir apsauga
- Piniginės ir kelioninės rankinės
- Kelioniniai rankšluosčiai
- Kelioninės pagalvėlės
- Pirmoji pagalba
- Skraistės nuo lietaus
- Kaklaskarės, kepurės, pošalmiai ir veido apsaugos priemonės
- Smulkūs reikmenys
- Aprangos ir inventoriaus priežiūros priemonės
- Vandens filtrai
- Nešiojamos baterijos ir įkrovikliai
- Kelionių knygos
-
Stovyklavietė ir kempingas
- Gyvulininkystė ir Ūkininkavimas
Franklin Barbecue: A Meat-Smoking Manifesto [Anglų kalba]
29,00 €
Su mokesčiais
Visapusiškas mėsos ir šonkauliukų kepimo mokymas iš garsiausio šalyje kepsnių meistro ir itin populiaraus Ostino restorano "Franklin Barbecue" savininko. Kai 2009 m. Aaronas Franklinas ir jo žmona Stacy atidarė nedidelę barbekiu priekabą Austino (Teksasas, JAV) greitkelyje, jie net neįsivaizdavo, į ką įsivėlė. Šiandien "Franklin Barbecue" tapo populiariausia, labiausiai kritikų liaupsinama ir apsėsta barbekiu kepykla šalyje (jei ne pasaulyje), Franklinas yra laimėjęs visus svarbiausius barbekiu apdovanojimus. Šioje ilgai lauktoje debiutinėje knygoje Franklinas su bendraautoriumi Jordanu Mackay atskleidžia tikrai puikios kepsninės paslaptis ir dalijasi metų metus kauptomis žiniomis. Franklino patarimų knyga - tai nepaprastas gidas, kurio skyriai skirti rūkyklai pasigaminti ar pritaikyti, ti
Saugus apmokėjimas
Greitas pristatymas
Gamintojo garantija
Visapusiškas mėsos ir šonkauliukų kepimo mokymas iš garsiausio šalyje kepsnių meistro ir itin populiaraus Ostino restorano "Franklin Barbecue" savininko. Kai 2009 m. Aaronas Franklinas ir jo žmona Stacy atidarė nedidelę barbekiu priekabą Austino (Teksasas, JAV) greitkelyje, jie net neįsivaizdavo, į ką įsivėlė. Šiandien "Franklin Barbecue" tapo populiariausia, labiausiai kritikų liaupsinama ir apsėsta barbekiu kepykla šalyje (jei ne pasaulyje), Franklinas yra laimėjęs visus svarbiausius barbekiu apdovanojimus. Šioje ilgai lauktoje debiutinėje knygoje Franklinas su bendraautoriumi Jordanu Mackay atskleidžia tikrai puikios kepsninės paslaptis ir dalijasi metų metus kauptomis žiniomis. Franklino patarimų knyga - tai nepaprastas gidas, kurio skyriai skirti rūkyklai pasigaminti ar pritaikyti, tinkamos medienos paieškai ir sūdymui, tobulos ugnies kūrimui ir priežiūrai, aukščiausios kokybės mėsos įsigijimui ir, žinoma, nepaprastai gardžių kepsnių ruošimui, geresnių, nei kada nors galėjote pagalvoti.