Walther FTK gelbėjimo peilis

47,99 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Walther FTK" - tai beveik 250 mm ilgio lauko įrankis, kuris yra tarpinis tarp peilio ir mačetės.

Šarvuota konstrukcija


Walther FTK pasižymi tvirta pilnavidure konstrukcija, t. y. peilis pagamintas iš vieno plieno gabalo. Peilis turi masyvius 110 mm ilgio ašmenis, pagamintus iš grūdinto 440C nerūdijančiojo plieno. 440C nerūdijančio plieno geležtė yra atspari nusidėvėjimui, korozijai ir ilgai išlaiko darbinį aštrumą. Su tokio plieno galandimu susitvarkys net pradedantis išgyvenimo specialistas, todėl tai puikus lauko peilio pasirinkimas. Dėl savo tvirtumo peilius su pilno liestinio tipo konstrukcija sunkiems darbams naudoja ne tik išgyvenimo ir bušido entuziastai, bet ir kareiviai bei medžiotojai.

Specialūs ašmenys


Šis peilio modelis turi specialaus profilio geležtę su keturiomis darbinėmis sritimis: švelniai išlenkta pjaunamąja briauna, kabliuku, dantyta geležte ir butelių atidarytuvu.
Priekyje esanti lygi geležtė idealiai tinka medienai valyti ir kapoti. Dantytais ašmenimis galima tvarkyti pluoštines ir kietas medžiagas, o kablys idealiai tinka šaknims ir šakoms pjauti. Dėl tokio funkcionalumo Walther FTK yra visavertis lauko įrankis net ir sunkiausioms užduotims atlikti.

Hibridinė rankena


Peilio rankena pagaminta iš dviejų medžiagų: tvirto G10 laminato (abi rankenos pusės apsaugo ranką nuo slydimo ašmenimis) ir graikinio riešuto medienos, kuri buvo panaudota profiliuotiems paviršiams sukurti. Išsikišusiame antgalyje yra skylutė, į kurią galima įverti virvę ar dirželį.
Peilį galima saugiai nešiotis ant diržo nailoniniame dėkle su užtrauktuku.
Walther
125-233
1 Vienetas

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password