Lesovik HEKSA Crocodile Ultra Hammock stogas

139,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Lesovik Heksa Crocodile" yra itin lengvas šešiakampio formos brezentas, pagamintas iš mikro ripstop nailono, turintis 6 tvirtinimo taškus ir integruotą pakabos sistemą su troso įtempikliais.

Lesovik Heksa Crocodile - tai brezentas, skirtas reikliausiems naudotojams, norintiems kuo labiau "sulieknėti" savo įrangos svorį.

Būdingas "krokodilo" bruožas - pailgas šešiakampis profilis, kuris leidžia geriau apsaugoti hamaką nuo lietaus. Išlenkti kraštai palengvina įtempimą, todėl lietus ir rasa nesikaupia įdubimuose.

360×300 cm dydžio brezentas neturi sau lygių viso dydžio brezentų kategorijoje, nes sveria tik 480 g (su virvėmis), t. y. maždaug 60 % mažiau nei standartiniai stovyklavimo tentai.

Heksa Crocodile yra paprastas ir itin funkcionalus sprendimas, leidžiantis susikurti didelio ploto (8,77 m2 ) pastogę. Lengvai surenkamas tentas gali būti pakabintas įvairiais būdais, sukuriant platų apsaugos nuo lietaus, saulės, vėjo spektrą ir leidžiant tentą naudoti įvairiais būdais. 3,6 × 3 m dydžio brezentą galima naudoti kaip standartinę pastogę, palapinę / vigvamą, užsklandą, hamaką ar net stovyklaujant keliems žmonėms.

"Heksa Crocodile" turi greito tvirtinimo sistemą su 6 taškais. Įmontuotas įtempimo reguliatorius automatiškai neleis virvei atsipalaiduoti ir, svarbiausia, jį galima lengvai valdyti viena ranka, nemokant jokių mazgų, tiesiog pririškite virvę prie žemės ir įtempkite.

Lynų tvirtinimo taškai sutvirtinti Hypalonu - gumos ir nijono laminatu, kuris, be kita ko, naudojamas kalnų valtyse ir karinėje įrangoje.

Pati paklodė buvo sukurta iš Silylono mikroripstop pynimo audinio, kuris yra visiškai atsparus vandeniui, vėjui ir mechaniniams pažeidimams.

Be to, brezento nugarinė dalis išklota poliamidiniais diržais, kurie padidina tento laikomąją galią ir paskirsto jėgas, atsirandančias jį ištempiant.

Brezento išskleidimas priklausomai nuo situacijos


Vasara - šilta, švelnios sąlygos, be kritulių
Šiuo atveju brezentą verta pakabinti aukštai, kad padidėtų atstumas nuo hamako ir būtų užtikrinta didesnė oro cirkuliacija. Plačiai sumontuokite brezento raiščius, kad nesudarytumėte kliūties įeinančiam orui. Tentas daugiausia apsaugos nuo nuo nuo medžių krentančių lapų, spyglių ir žievės.

Rudenį - vėjuota, galimas lietus.
Tokiomis sąlygomis brezentą kabinkite žemiau, arčiau hamako. Tentus sumontuokite plačiai vienas nuo kito, kad vėjas slystų pro brezentą ir pernelyg nespaustų jo šonų.

Pavasaris - be vėjo, galimas sniegas
Pakabinkite brezentą įprastame aukštyje, bet pritvirtinkite diržus arčiau, kad brezento šonai sudarytų šiek tiek statesnį stogelį - taip ant brezento liks mažiau sniego ir jis bus mažiau spaudžiamas.

Kalnų / staigi oro pertrauka
Tada pakabinkite brezentą kaip palapinę naudodami turistines lazdas. Vienoje pusėje pritvirtinkite lynus tiesiai prie žemės, kad sumažintumėte neigiamą pliaupiančio lietaus poveikį.
Lesovik
406-010
8 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password