• Išparduota

Lesovik GROZA Crocodile Ultra Light Hamako stogas-palapinė

136,00 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Lesovik Groza UL Crocodile" - tai itin lengvas 9 m2 dydžio brezentas, pagamintas iš siilono, turintis 11 tvirtinimo taškų ir integruotą pakabos sistemą su troso įtempikliais.

Lesovik Groza Crocodile - tai brezentas išrankiems naudotojams, norintiems kuo labiau "sulieknėti" savo įrangos svorį.

Groza UL brezentas neturi sau lygių pilno dydžio brezentų kategorijoje, nes sveria tik 450 g, t. y. maždaug 60 % mažiau nei standartiniai stovyklavimo brezentai.

"Groza UL" brezentas yra paprastas ir itin funkcionalus sprendimas, leidžiantis susikurti iki 9 m2 ploto pastogę. Lengvai surenkamą tentą galima pakabinti įvairiais būdais, taip sukuriant plataus spektro apsaugą nuo lietaus, saulės, vėjo ir suteikiant galimybę tentą naudoti įvairiais būdais.

3 × 3 m dydžio brezentą galima naudoti kaip standartinę pastogę, palapinę, užsklandą, hamaką ar net stovyklaujant keliems žmonėms. Vienas didžiausių "Groza UL" brezento privalumų yra tai, kad jį galima tvirtinti net 19 taškų.

Ši funkcija leidžia brezentą lengvai paversti dviaukščiu stogu, viengubu dviaukščiu stogu, "rombu", pastoge ar hamako palapine. Naudojimo paprastumą ir patogumą gerokai padidina įmontuotų virvių įtempiklių sistema.

Pakabą galima lengvai reguliuoti viena ranka, neišmanant mazgų, tiesiog prispaudžiant virvę prie žemės ir įtempiant. Įmontuotas įtempimo reguliatorius automatiškai neleidžia virvei atsipalaiduoti.

Lynų tvirtinimo taškai sutvirtinti Hypalonu - gumos ir nijono laminatu, kuris, be kita ko, naudojamas kalnų valtyse ir karinėje įrangoje.

Pati paklodė buvo sukurta iš Silylono mikroripstop pynimo audinio, kuris yra visiškai atsparus vandeniui, vėjui ir mechaniniams pažeidimams. Be to, brezento nugarinė dalis išklota poliamidiniais diržais, kurie padidina tento laikomąją galią ir paskirsto jėgas, atsirandančias jį ištempiant.

Brezento išskleidimas priklausomai nuo situacijos

Vasara - šilta, švelnios sąlygos, be kritulių
Šiuo atveju brezentą verta pakabinti aukštai, kad padidėtų atstumas nuo hamako ir būtų užtikrinta didesnė oro cirkuliacija. Plačiai sumontuokite brezento raiščius, kad nesudarytumėte kliūties įeinančiam orui. Tentas daugiausia apsaugos nuo nuo nuo medžių krentančių lapų, spyglių ir žievės.

Rudenį - vėjuota, galimas lietus.
Tokiomis sąlygomis brezentą kabinkite žemiau, arčiau hamako. Tentus sumontuokite plačiai vienas nuo kito, kad vėjas slystų pro brezentą ir pernelyg nespaustų jo šonų.

Pavasaris - be vėjo, galimas sniegas
Pakabinkite brezentą įprastame aukštyje, bet pritvirtinkite diržus arčiau, kad brezento šonai sudarytų šiek tiek statesnį stogelį - taip ant brezento liks mažiau sniego ir jis bus mažiau spaudžiamas.

Kalnų / staigi oro pertrauka
Tada pakabinkite brezentą kaip palapinę naudodami turistines lazdas. Vienoje pusėje pritvirtinkite lynus tiesiai prie žemės, kad sumažintumėte neigiamą pliaupiančio lietaus poveikį.
Lesovik
406-012

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password