Lesovik Spirit Hamakas

68,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Spirit" hamakas yra vienas universaliausių "Lesovik" prekės ženklo hamakų. Jis sukurtas žmonėms, vertinantiems patogumą, ilgaamžiškumą ir paprastumą.
Dideli hamako matmenys (300×150 cm) užtikrina maksimalų komfortą iki 200 cm ūgio žmonėms. Dėl nedidelio 330 g svorio ir nedidelių matmenų hamaką galima pasiimti praktiškai į bet kokią kelionę. Sulankstytas į maišelį hamakas užima tik 1 litrą kuprinės ar krepšio turinio, o tai yra labai geras rezultatas.

Tinkamai išskleisto hamako "Spirit" konstrukcija atlaikys iki 250 kg svorį. todėl jis gali atlaikyti net dviejų suaugusiųjų spaudimą. Kruopščiai atliktas trigubas dygsniavimas, pagamintas geriausiomis mašinomis, garantuoja labai didelį patvarumą.

Gultas "Spirit" yra patogus ir lengvai valdomas. Norint mėgautis palaimingu poilsiu hamake, tereikia žinoti du mazgus ir per tris minutes jį pakabinti. Pridėjus diržais pagrįstą sistemą "Smuk", hamakas neabejotinai greičiau išsiskleidžia lauke, taip pat greičiau reguliuojamas jo aukštis.

Hamakas gali pasitarnauti ne tik kaip regeneracinė poilsio priemonė. Dėl tvirtų medžiagų ir tinkamo dydžio jis puikiai tinka kaip nakvynės vieta stovyklaujant, plaukiojant plaustais ar keliaujant pėsčiomis. Jis idealiai tinka bušrafto ar išgyvenimo entuziastams.

Medžiagos, iš kurių pagamintas "Spirit", buvo pagamintos specialiai pagal mūsų užsakymą, laikantis griežtai nustatytų parametrų. Poliamido audinys ripstop pynimu (sustiprintas pluoštas, sudarantis tinklelio raštą), pasižymintis padidintu patvarumu, yra lengvas, pralaidus orui ir malonus odai. Išankstinė impregnacija padidina jo atsparumą rasojimui ir apsaugo nuo greito sutepimo. Hamako pakaba komplektuojama su patvariais lynais - aramido šerdis pašalina lyno tempimo poveikį veikiant apkrovai ir suteikia tvirtumo (450 kg!), o poliesterio pynutė apsaugo šerdį ir palengvina mazgų rišimą.

Kartu su hamaku gauname patogų "Bishop Bag" krepšį.
Lesovik
406-000
44 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password