• Išparduota

TigerWood Sky Ultralight Version hamakas, oranžinė

87,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Jei ieškote itin lengvo hamako ir nenorite rūpintis, kaip surinkti reikiamus priedus jam pakabinti, "TigerWood Sky Version" neabejotinai yra tinkamas pasirinkimas. Vos 480 g sveriantį komplektą sudaro bagaže beveik nepastebimas nailoninis hamakas, itin patogūs diržai ir užkabinami kabliukai, todėl galite greitai pasiruošti poilsio vietą be jokių mazgų.

Ultralengvas "TigerWood Sky Version" hamakas suteikia naudotojui:

  • itin mažą svorį ir tūrį, kad būtų patogu transportuoti
  • Visą priedų rinkinį, kad hamaką būtų galima lengvai pakabinti
  • Dirželiai užtikrina greitą ir lengvą kabinimą ir nepažeidžia žievės
  • Tikslus įtempimo reguliavimas dėl "Whoopie" stropo lynų
  • Labai didelis apkrovos ir hamako svorio santykis, užtikrinantis saugumą
  • Patogi kišenė nešiojamiems daiktams laikyti

TigerWood Sky Version hamakas pagamintas nailoninio audinio pagrindu, kuriame suderintos visos savybės, kurių tikimės nakvojant lauke. Medžiaga pasižymi dideliu atsparumu tempimui, todėl lengvai išlaiko iki 200 kg svorį. Kartu ji pasižymi nedideliu svoriu ir geru pralaidumu orui, todėl bus patogi tiek transportuojant, tiek naudojant. Kita vertus, hamako šone esančioje kišenėje galėsite laikyti svarbiausius priedus po ranka.

TigerWood Sky Version ultralengvas hamakas - užtikrinkite sau komfortą lauke


Tačiau "Sky Version" - tai ne tik hamakas, bet ir visa eilė priedų, reikalingų patogiam ir greitam jo pakabimui. Rinkinyje rasite diržą, kuris dėl kilpinės virvelės užtikrina galimybę be mazgų pakabinti ir reguliuoti hamako padėtį. Į komplektą įeinantys kabliukai pagaminti iš aliuminio ir yra skirti išlaikyti iki 300 kg apkrovą - taip viršijamas hamako medžiagos atsparumas, užtikrinamas saugumas miegant. Pridedamos "Whoopie" stropo virvės leidžia tiksliai reguliuoti hamako įtempimą ir kampą, o akordas leidžia tinkamai paskirstyti įtampą, todėl jūsų poilsis bus dar patogesnis.
Tigerwood
405-012

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password