• Išparduota

Next Tool Nextorch Frigate KT5524 daugiafunkcinis sulankstomas kastuvas

72,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Next Tool Nextorch Frigate KT5524" yra daugiafunkcinis sulankstomas kastuvas, turintis daugybę naudingų įrankių, įskaitant flirtuką, pjūklą ir kompasą.

Soldino dizainas


Kastuvas yra sulankstomos konstrukcijos, todėl sulankstytas jis neužima daug vietos ir jį galime lengvai nešiotis kuprinėje ar išgyvenimo krepšyje. Kastuvo kotas pagamintas iš 20Cr13 nerūdijančiojo plieno, pasižyminčio dideliu atsparumu smūgiams ir lūžiams.

Modulinis šovinys


Kastuvo rankena pagaminta iš orlaivio klasės aliuminio, kad būtų tvirta ir lengva. Skirtingai nei tradiciniai kastuvai, "Frigate" rankena sudaryta iš 3 prisukamų vamzdelių, todėl rankenos ilgį galima reguliuoti pagal atliekamą darbą.

Tvirtas užrakto mechanizmas


Kai kastuvas visiškai arba iš dalies išskleistas (90° kampu), kastuvas užfiksuotas tvirtu varžtu, todėl galite būti tikri, kad kastuvas darbo metu nesusilankstys.

Funkcionalus kastuvas


Lauke kastuvą galima naudoti ir kaip improvizuotą kirvį, nes jis puikiai kerta šaknis ir šakas. Dėl didelio pleišto formos galvutės paviršiaus ploto ir aštrių briaunų lengva kasti į kietą žemę.

Kai kastuvas užfiksuotas 90° kampu, jį galima naudoti kaip motopjūklą, pavyzdžiui, ravint daržą.

Kastuvas papildomai turi medžio pjūklą, butelių atidarytuvą, diržo pjoviklį ir du šešiakampius veržliarakčius.

Papildomi įrankiai


Į "Next Tool Nextorch Frigate" įmontuota nemažai praktiškų įrankių, kurie ne tik padės mums išgyventi ekstremalioje situacijoje, bet ir puikiai tiks kaip naudingi priedai lauko veikloms.
Next Tool
514-004

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password