Walther Tomahawk kirvis

53,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Walther Tactical Tomahawk" - tai lengvas taktinis kirvis, sukurtas pagal kareivių naudojamų ginklų pavyzdį, kuris puikiai tinka žygiams, gelbėjimo darbams ir išgyvenimui.

Taktinio stiliaus tomahaukas


Stovyklaujant, būnant miške ar stovyklaujant paprastai prireikia tvirto peilio ir kirvio. Walther taktinis tomahaukas sujungia kirvio, stiklo daužytuvo ir peilio funkcijas, todėl bus puikus lauko įrangos priedas ir patrauklus kariuomenės entuziastų kolekcijos papildymas.

Tomahauko galva pagaminta iš tvirto 420 nerūdijančiojo plieno, kuris yra idealus pasirinkimas lauko įrankiui. 420 plienas išsiskiria dideliu atsparumu korozijai ir nusidėvėjimui, be to, jį palyginti lengva galąsti, todėl pataisyti pjovimo briauną galima ir lauke.
123 mm ilgio suapvalinta geležtė puikiai susidoroja ir su pjovimu, ir su kapojimu. Aštrus dyglys (smaigalys) yra funkcinis įrankis, naudingas ardant, kapojant ir skaldant. Kirvis yra 520 mm ilgio, jo svorio centras perkeltas į priekį, o tai akivaizdžiai padidina našumą ir sumažina darbui atlikti reikalingas pastangas.

Patogi rankena


Galva į kotą įstatoma dviem plieniniais varžtais. Tiesi rankena su grioveliu pagaminta iš FRN (stiklo pluoštu sustiprinto nailono). Rankenos gale yra plieninis kaištis, kurį nelaimingo atsitikimo atveju galima naudoti kaip stiklo daužiklį.

Dėl nailoninio apvalkalo, tvirtinamo diržu, kirvį galima saugiai nešiotis ant diržo.
Walther
125-291
73 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password