Walther MFA I kirvis

63,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Walther MFA I" yra lengvas ir kompaktiškas kirvis, skirtas bušrafto, išgyvenimo ir žygių entuziastams.

Lengvas žygių kirvis


Stovyklaujant, miške ar išvykoje reikia tinkamų įrankių, pavyzdžiui, tvirto peilio ir kirvio. Walther MFA I yra patogus universalus kirvis, kuris sveria vos 875 g, todėl gali lydėti jus jūsų nuotykiuose gamtoje.

Plati geležtė (apie 120 mm) puikiai tinka ir pjauti, ir kapoti. Kirvio funkcionalumą gerokai padidina plokščias antgalis, kurį galima naudoti kaip plaktuką vinims kalti ir medienai skaldyti. Profilinė rankena pagaminta iš sustiprinto polimero su gumuota danga, neleidžiančia kirviui slysti iš rankos. Rankenoje yra skylė, prie kurios galima pritvirtinti apsauginę virvę. Saugiam kirvio nešiojimui ant diržo naudojamas nailoninis dėklas su užrakinama atvarta.

Kietas anglinis plienas


Kirvis yra kompaktiško 336 mm dydžio, jo svorio centras perkeltas į priekį, o tai akivaizdžiai padidina našumą ir sumažina darbui atlikti reikalingas pastangas. Kirvio galva pagaminta iš kieto anglinio plieno, kuris yra tiesiog idealus pasirinkimas lauko įrankiui. Anglinis plienas pasižymi dideliu atsparumu dilimui, ilgai išlaiko darbinį aštrumą ir agresyviai kerta. Dėl mažesnio atsparumo korozijai visa galvutė padengta apsauginiu sluoksniu, kurio apdaila yra matinės juodos spalvos.
Walther
125-295
15 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password