Walther Tactical Tomahawk 2 kirvis

50,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Walther Tactical Tomahawk 2" kirvis yra antrasis gerai žinomo Vokietijos gamintojo universalių firminių įrankių linijos modelis. Minimalistinis dizainas kartu su aukštos kokybės medžiagomis padaro tomahauką itin funkcionalų ir puikiai gebantį atlikti bet kokią užduotį, kuriai jis skirtas. Dėl to, kad didžioji dalis įrankio svorio nukreipta į kirvio galą, jį valdyti labai patogu ir itin efektyvu.

Walther Tactical Tomahawk 2 kirvis naudotojui siūlo:

  • Dvigubo ašmenų ašmenys pagaminti iš didelio atsparumo 1065 anglinio plieno, garantuojančio didelį patvarumą.
  • į tradicinius modelius panašią žemos briaunos geometriją
  • Labai standus antgalis, pagamintas iš pažeidimams atsparaus polimero
  • Tekstūruotas rankenos paviršius, užtikrinantis saugų laikymąsi per lietų
  • Skylė virvei ar saugos dirželiui pritvirtinti
  • Nailoninis apvalkalas saugiam įrankio nešiojimui

1065 anglinis plienas tomahauke naudojamas ne veltui - jis pasižymi itin dideliu atsparumu smūgiams ir kartu išlaiko gerą aštrumą. Palyginti su itin populiariu 1095 įrankių plienu, jis yra mažiau linkęs skilti, todėl idealiai tinka sunkiems darbams, pavyzdžiui, kapojimui. Dėl buožės geometrijos ir to, kad didžioji dalis įrankio svorio perkeliama į viršų, energija kaupiasi siauroje srityje, todėl užtikrinamas efektyvus darbas.

Walther Tactical Tomahawk kirvis - universalus įrankis sudėtingoje vietovėje


Taip pat verta paminėti rankenos konstrukciją. Kaip ir tradicinių tomahauko modelių atveju, ji turi paprastą, minimalistinę geometriją. Tačiau siekiant užtikrinti naudotojo patogumą ir saugumą, "Walther Tactical Tomahawk 2" kirviui suteikta tekstūrinė apdaila, kuri veiksmingai apsaugo ranką nuo slydimo rankena. Rankenos apačioje esanti anga leidžia įsivynioti apsauginę virvelę arba dirželį, jei kirvis kada nors atsilaisvintų.
Walther
125-338
102 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password