• Išparduota

Silva Arc Jet 360 Left Kompasas

92,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija



Prie nykščio tvirtinamas "Silva Arc Jet 360" žemėlapio kompasas yra idealus pasirinkimas visiems orientavimosi sporto entuziastams. Itin lengvas ir itin patogus naudoti dizainas čia derinamas su lengvu žemėlapio valdymu ir išplėtimo galimybėmis dėl atskirai įsigyjamų modulių. Modelyje įrengta patentuota "Jet 2.0" adata, užtikrinanti neprilygstamą sukimosi greitį ir stabilumą, kuris pravers dinamiškose situacijose. Versija pritaikyta montuoti ant kairės rankos.

Silva ARC Jet 360 riešo kompasas naudotojui siūlo

  • Didelį atsparumą atšiaurioms sąlygoms dėl akrilinio taško
  • "Silva Jet 2.0" adata, užtikrinanti neprilygstamą sukimosi ir stabilizavimo laiką
  • Modernizuojamas naudojant atskirai įsigyjamas modulines dalis
  • Kontrastinga šiaurinės adatos dalies spalva, kad būtų galima greitai atpažinti
  • Skaidrus ciferblatas ir kreipiančiosios, kad būtų lengviau dirbti su žemėlapiu
  • Montavimas be rankų dėl reguliuojamos kilpos nykščiui
  • Besisukantis limbas su aiškia tekstūra, kad būtų patogu valdyti

Orientavimosi kompasas "Silva Arc Jet 360" sukurtas kaip modulinė platforma, todėl jį galima išplėsti ir pritaikyti įvairioms situacijoms. Pridedami erdvinio mastelio lipdukai leidžia pritaikyti kompasą prie šiuo metu naudojamo žemėlapio mastelio. Atskirai parduodami priedai, pavyzdžiui, modulinis didinamasis stiklas, palengvina darbą su žemėlapiu lauke. Paties prietaiso dizainas, kuriame naudojamas besisukantis limbas, skaidrus ciferblatas ir neslystantys skirtukai, palengvina krypties nustatymą lauko sąlygomis. Naudojant Silva patentuotą Jet 2.0 adatą, pagamintą iš švediško plieno, pasižyminčio puikiomis magnetinėmis savybėmis, kompasas pasižymi neprilygstamai greitu adatos nukreipimu į šiaurę ir ypatingu stabilumu.

Kompasas "Silva Arc Jet 360" - modulinė navigacijos priemonė orientavimosi rungtims


Kompaso korpusas pagamintas iš mechaniškai tvirto akrilo, todėl jis atlaiko intensyvų naudojimą. Kontrastinga šiaurę rodančios adatos dalies spalva užtikrina, kad dinamiškai judėdami galėtume greitai ir instinktyviai rasti kryptį akimis. Dėl to, kad kompasas tvirtinamas ant nykščio, mūsų rankos lieka laisvos, o tai bus neįkainojama dirbant su žemėlapiu per orientavimosi varžybas.

Silva
710-005

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password