• Išparduota

Silva Arc Jet OMC Kompasas

86,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija



Pažangus "Silva Jet OMC" kompasas ant riešo sukurtas visiems, kuriems reikia tikslios krypties dinamiškose situacijose. Jis puikiai tinka orientavimosi varžyboms, tačiau pirmiausia jį ketinama naudoti dviračių raliuose. Itin stabili adata kartu su "Spectra Speed Dial" sistema užtikrina neprilygstamas, palyginti su konkurentais, eksploatacines savybes. "Silva Jet OMC" riešo kompasas naudotojui siūlo

  • Didelį atsparumą atšiaurioms sąlygoms, kurį užtikrina gumuotas korpusas.
  • "Silva Jet 2.0" adata, užtikrinanti neprilygstamą sukimosi ir stabilizavimo laiką
  • Kontrastinga šiaurinės adatos dalies spalva, kad būtų galima greitai atpažinti
  • Galimybė montuoti be rankos dėl reguliuojamų riešo kilpų
  • Dėl simetriško dizaino galima tvirtinti ant bet kurios rankos
  • "Spectra Speed" ciferblatas su gradacijomis greitam krypties patikrinimui

Kompasuose naudojama "Spectra Speed Dial" sistema pagrįsta kontrastinga juodai balta gradacija ant ciferblato, kurio skyriai sunumeruoti nuo 1 iki 12. Iš anksto nustačius kryptį, įsiminus skyriaus numerį, galėsime efektyviai ir be reikalo kontroliuoti kursą. Dėl to kompasas idealiai tinka bet kokioje situacijoje, kai dėl judėjimo dinamikos negalime ilgai žiūrėti į ciferblatą, pavyzdžiui, važiuodami kalnų dviračiais. Dėl "Silva" patentuotos "Jet 2.0" adatos, pagamintos iš švediško plieno, pasižyminčio puikiomis magnetinėmis savybėmis, kompasas pasižymi neprilygstamai greitu adatos nukreipimu į šiaurę ir ypatingu stabilumu.

"Silva Arc Jet OMC" orientacinis kompasas - idealus pasirinkimas dinamiškose situacijose


Kompaso korpusas pagamintas iš mechaniškai tvirto akrilo, padengto guma, kuri amortizuoja konstrukciją atsitiktinių smūgių metu. Kontrastinga šiaurę rodančios adatos dalies spalva užtikrina, kad dinamiško judėjimo metu galėtume greitai ir instinktyviai rasti kryptį akimis. Dėl to, kad kompasas tvirtinamas ant rankos, mūsų rankos lieka laisvos, o tai bus neįkainojama užsiimant sporto šakomis, kurioms reikia įjungti ranką, pavyzdžiui, plaukiojant baidarėmis ar važiuojant dviračiu.

Silva
710-004

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password