Walther MachTac 4 Mačetė

58,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Walther Mach Tac 4" - tai lengva taktinė mačetė su 440A nerūdijančio plieno ašmenimis ir gumuota rankena, užtikrinančia puikų sukibimą ir patogumą.

"Walther Mach Tac 4" yra kompaktiška mačetė su paslėpto dantračio konstrukcija, todėl ji idealiai tinka žygiams pėsčiomis, darbams krūmynuose ir namų sodo, sodo ar daržo tvarkymo darbams. Mačetės stilius primena japonišką kataną ir, kaip ir katana, pasižymi puikiomis pjovimo savybėmis. Dėl šio funkcionalumo "Walther Mach Tac 4" gali veikti ne tik kaip mačetė, bet ir kaip lauko peilis.

Patvarus nerūdijantis plienas


Mačetės ašmenys pagaminti iš 440A nerūdijančio plieno, kuris pasižymi dideliu kietumu ir atsparumu dilimui. Papildomas šios rūšies plieno privalumas yra tai, kad jį lengva galąsti, o tai labai svarbu lauko įrankiams. 440A turi mažesnį atsparumo korozijai parametrą, todėl ašmenų paviršius padengtas antikorozine milteline danga. Šios konstrukcijos įrankiai yra atsparūs pažeidimams ir nebijo sunkaus darbo, todėl juos dažnai naudoja kariai, kariškiai, išgyvenimo ir bušido entuziastai.

Kam naudojama mačetė?


Mačetė su lengva ir tiesia tanto geležte yra puikus sprendimas ieškantiems universalaus lauko įrankio. 400 mm ilgio ašmenys išsiskiria geru balansu, užtikrinančiu patogumą ir efektyvumą. Tolygus svorio pasiskirstymas reiškia, kad dirbant ranka mažiau pavargsta, o tam labai padeda inercijos jėga. Walther Mach Tac 4 idealiai tinka krūmams kirsti, medienai kapoti ir mušti, šakoms genėti ir visur kitur, kur reikia tvirto darbo įrankio.

Patogi gumuota rankena


Iš polimero pagaminta profiliuota rankena užtikrina patogumą ir saugų laikymą. Gumuota rankenos danga užtikrina puikų sukibimą ir veiksmingai slopina vibracijas darbo metu. Komplekte yra nailoninis dėklas su užtrauktuku. Naudojamas balistinis nailonas - drėgmei, pelėsiui ir mechaniniams pažeidimams atspari medžiaga.
Walther
125-296
61 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password