Walther MachTac 5 mačetė

73,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Walther Mach Tac 5" iš kitų lauko įrankių išsiskiria tuo, kad jis yra hibridinės konstrukcijos, kurioje dera kompaktiškos mačetės ir didelio peilio su visa geležte funkcionalumas. Pagrindiniai "Walther Mach Tac 5" privalumai - universalumas, puikus veikimas lauke ir galimybė sumažinti mūsų įrangos kiekį ir svorį.

Universalus lauko įrankis


Walther Mach Tac 5 yra kompaktiška mačetė su pilno dantračio konstrukcija, todėl ji puikiai tinka žygiams, bušcraft'ui ir valymo darbams namų sode, sklype ar darže. Mačetės stilius primena japonišką kataną ir, kaip ir katana, pasižymi puikiomis pjovimo savybėmis. Dėl šio funkcionalumo "Walther Mach Tac 5" gali veikti ne tik kaip mačetė, bet ir kaip lauko peilis.

Patvarus nerūdijantis plienas


Mačetės geležtė pagaminta iš populiaraus 440C nerūdijančiojo plieno, užgrūdinto iki 57-59 HRC. Dėl padidinto anglies kiekio plienas atsparus nusidėvėjimui, ilgai išlaiko darbinį aštrumą ir palyginti greitai bei lengvai galandamas, o tai svarbu lauko peiliui. Geležtė padengta titano apsaugine danga, kuri dar labiau apsaugo nuo korozijos ir estetiškai kontrastuoja su mediniais įdėklais. Šios konstrukcijos įrankiai yra atsparūs pažeidimams ir nebijo sunkaus darbo, todėl juos dažnai naudoja kariai, kariškiai, išgyvenimo ir bušido entuziastai.

Kam naudojama mačetė?


Mačetė su lengvais ir tiesiais tanto ašmenimis puikiai tinka ieškantiems universalaus lauko įrankio. 315 mm ilgio ašmenys išsiskiria gera pusiausvyra, užtikrinančia patogumą ir efektyvumą. Tolygus svorio pasiskirstymas reiškia mažesnį rankų nuovargį dirbant, prie to labai prisideda inercijos jėga. Walther Mach Tac 5 idealiai tinka krūmynams kirsti, medienai kapoti ir mušti, šakoms genėti ir visur kitur, kur reikia tvirto darbo įrankio.

Klasikinė medinė rankena


Kontūruota riešutmedžio medienos rankena, papuošta G10 laminato tarpikliais, atsakinga už patogumą ir saugų laikymą. Anatominė rankenos forma užtikrina puikų sukibimą ir komfortą, būtiną ilgam darbui. Iš rankenos išsikišusiame kote padaryta skylė, prie kurios galima pritvirtinti dekoratyvinę parakordo pynę arba apsauginę virvelę.

Pridedamas nailoninis dėklas, užsegamas užtrauktuku. Naudojamas balistinis nailonas - drėgmei, pelėsiui ir mechaniniams pažeidimams atspari medžiaga.
Walther
125-311
48 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password