Walther MSM Mačetė

74,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Priešingai nei sako jos pavadinimas, "Walther Modified Survival Machete" nėra mačetė - tai daugiafunkcinis stovyklos peilis, kurio galimybės gerokai pranoksta mačečių galimybes. Todėl didelė galvutė tinka ne tik karpymui, bet ir sunkiems stovyklos darbams. Jos geometrija parinkta taip, kad ji gali veikti ir kaip lengvas kirvis, ir kaip nužievinimo peilis, ir kaip medžio pjūklas. Kita vertus, tinkamas svorio pasiskirstymas leidžia pasiekti maksimalų darbo su šiuo įrankiu našumą.

Walther Modified Survival Machete stovyklos peilis naudotojui siūlo:

  • iš patvaraus 1065 plieno, kuris užtikrina didelį atsparumą įskilimams
  • universalią geometriją, idealiai tinkančią darbui krūmynuose
  • Nugarėlė užbaigta dviejų eilių pjūkleliu, kuris veiksmingai pjauna storas šakas
  • Antirefleksinė geležtės apdaila, apsauganti plieną nuo korozijos
  • Ergonomiška rankena užtikrina didelį patogumą naudojant
  • Skylė virvei arba saugos dirželiui pritvirtinti
  • Nailoninis apvalkalas, skirtas saugiam įrankio nešiojimui

Dėl panaudoto 1065 anglinio plieno "Walther MSM" išgyvenimo mačetės galva pasižymi dideliu mechaniniu atsparumu, dėl kurio nereikia apsiriboti sunkiais darbais stovykloje. Išplėsta ašmenų dalis ties galu idealiai tinka naudoti kaip kirvį ir dėl didesnio svorio bus itin efektyvi kapojant. Likusi ašmenų dalis su išlenktu profiliu leis patogiai pjauti medieną. Galinėje geležtės dalyje įrengtas dvipusis pjūklelis, kuriuo lengvai perpjausite didesnius medienos gabalus.

Walther Tactical Tomahawk išgyvenimo mačetė - universalus įrankis, skirtas sudėtingoms vietovėms.


Dėl pilnos tang konstrukcijos mačetė neturi silpnų vietų, o tai neabejotinai pravers dirbant intensyvų darbą. Kad naudotojui būtų patogu, Walther MSM mačeti suteiktos ergonomiškos formos G10 apdailos detalės. Ši itin tvirta medžiaga pagaminta iš derva surišto stiklo pluošto laminato. Jos ypatingas atsparumas smūgiams ir galimybė patogiai pritaikyti sukibimą gerinančias tekstūras puikiai papildo mačetės išgyvenimo pobūdį.
Walther
125-337
12 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password