Kershaw Camp 10 1077 Mačetė

72,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Kershaw Camp 10 1077" mačetė yra labai patogus lauko darbų įrankis, turintis platų anglinio plieno ašmenį ir patogią gumuotą rankeną.

Patvarus anglinis plienas

Mačetės geležtė pagaminta iš vientiso 65Mn įrankinio anglinio plieno gabalo (konstrukcija "full-tang"), kuris pasižymi dideliu kietumu ir atsparumu dilimui, todėl idealiai tinka bekelės kliūtims, kapojimui, kirtimui ir kitiems lauko darbams. Anglinis plienas yra mažiau atsparus rūdijimui, todėl ašmenų paviršius padengtas antikorozine milteline danga.

Lauko darbams

Krentančio profilio ašmenys yra optimalus sprendimas sunkiems darbams skirtame įrankyje. Geležtės svorio centras šiek tiek pasislinkęs į priekį, todėl mažiau pavargsta rankos ir pjaunama labai efektyviai. Plokščias šlifavimas yra ne tik tvirtas, bet ir pasižymi geromis pjovimo savybėmis, o pjaunant ir smulkinant medžiagą neįsikerta.

Tvirta rankena

Kontūruota rankena, pagaminta iš gumuoto plastiko su neslystančia tekstūra, užtikrina patogumą ir stabilų laikymą. Rankenos gale yra skylė saugos virvei įkišti. Dvipusė rankena apsaugo ranką nuo slydimo ant ašmenų.

Saugus nešiojimas

Pridedamas tvirtas įpurškiamo polimero dėklas. Reguliuojama diržo kilpa ir šoniniai nailoniniai dirželiai leidžia mačetę stabiliai nešioti ant šlaunies. Įstumiama makšties konstrukcija neleidžia įrankiui išslysti ar pasimesti.
Kershaw
522-000
13 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password