• Išparduota

Bounty Hunter Discovery 3300 Metalo detektorius

394,00 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Bounty Hunter Discovery 3300" yra profesionalus ir geriausias "Bounty Hunter" šeimos metalo detektorius. Jis turi lengvai skaitomą LCD ekraną, kuriame pateikiama daugybė informacijos, pavyzdžiui: dabartinis jautrumo nustatymas, aptikto metalo tipas, diskriminacijos nustatymas, aptikto objekto gylis, taip pat informacija apie išsikrovusias baterijas.

Be 11 pakopų vizualizacijos ekrane, aptikto objekto tipą galime atpažinti pagal 4 tonų garsinį signalą. Pavyzdžiui, apie vertingą monetą signalizuos aukšto dažnio tonas, o apie bevertę surūdijusią vinį - žemo dažnio tonas. Taip pat verta paminėti 5 pakopų diskriminacijos nustatymą (nepageidaujamos metalo grupės aptikimo pašalinimas). Papildoma įdomi funkcija yra vadinamoji ZAP - ji leidžia atmesti (diskriminuoti) bet kurį pasirinktą metalą.

Detektorius "Discovery 3300" gali veikti dinaminiu ir statiniu režimais. Statiniu režimu, vadinamuoju PINPOINT, kuris yra tikslus metalo sekimas, galima labai tiksliai nustatyti objekto buvimo vietą ir net jo tikėtiną formą. Prietaisas taip pat turi žemės balanso rankenėlę, skirtą žemės išlyginimui atlikti.

Detektoriuje įrengtas lizdas (vadinamasis Big Jack), prie kurio galima prijungti ausines.

Svarbūs detektoriaus parametrai yra nedidelis detektoriaus svoris ir galimybė išardyti konstrukciją į 3 dalis, todėl jį lengviau transportuoti net kuprinėje. Be to, dėl nedidelio svorio su juo galima praleisti daug valandų lauke, per daug nepavargstant.

Detektoriai "Bounty Hunter" pasižymi patikrintomis amerikietiškomis technologijomis, kurios patenkina net ir reikliausių naudotojų poreikius. Jų patikimumas ir labai geri metalinių objektų aptikimo diapazonai leidžia jiems užimti aukštas pozicijas greta kitų žinomų prekės ženklų aukštos klasės detektorių.

Bounty Hunter prekės ženklo patikimumui suteikiama 5 metų garantija.

"Bounty Hunter" rinkoje yra nuo 1988 m. Tai seniausias ir didžiausias metalo detektorių gamintojas JAV. Ji siūlo metalo detektorius mėgėjams ir profesionalams, taip pat daugybę jiems skirtų priedų. "Bounty Hunter" siūlo geros kokybės įrangą už priimtiną kainą.

[embed]https://youtu.be/5RrDMFYZy80[/embed]
Bounty Hunter
014-023

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password