Snugpak Sleeper Lite miegmaišis dešiniarankiams

73,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Snugpak Sleeper Lite olive" yra šiltas mumiinis miegmaišis, skirtas naudoti pereinamaisiais metų laikais. Dešinės pusės versija. "Snugpak Sleeper Lite" užtikrina patrauklų kainos ir kokybės santykį, todėl yra labai populiarus tarp bušido entuziastų, išgyvenimo entuziastų, skautų ir keliautojų, ieškančių nebrangios ir patikrintos įrangos. Snugpak miegmaišiai pasižymi aukšta atlikimo kokybe, patogumu ir ilgaamžiškumu. Gamintojas miegmaišių gamyboje naudoja modernias technologijas ir pažangias medžiagas, kurios užtikrina šiluminį komfortą net sudėtingomis sąlygomis.

Pažangios technologijos

Miegmaišis "Snugpak Sleeper Lite" turi lengvą užpildą iš silikonizuoto izofibros pluošto, kuris viduje yra tuščiaviduris. Dėl tokios struktūros šiluma išlaikoma pluošto mikroerdvėje. Išpakavus miegmaišį, tuščiaviduriai pluoštai išsiplečia, todėl miegmaišis greitai įgauna purumo ir apimties. Izopluošto užpildas išlaiko šilumą, net kai jis drėgnas. Jį taip pat galima skalbti buitinėmis sąlygomis. Miegmaišis užtikrina šiluminį komfortą net esant žemesnei nei -5 °C temperatūrai, mažiausia temperatūra yra -10 °C. Išorinis miegmaišio sluoksnis yra greitai džiūstantis Aqua Light RipStop nailonas, kuris yra atsparus plyšimui ir oro sąlygoms. Miegmaišio vidus pagamintas iš "Supersoft" audinio - patvarios ir malonios liesti medžiagos, pasižyminčios dideliu pralaidumu orui, todėl drėgmės perteklius tinkamai pašalinamas.

Miegokite kaip namie

Miegmaišis užsegamas dvipusiu užtrauktuku, kurio greitojo užsegimo mygtukas yra dešinėje pusėje (dešinioji versija). Miegmaišis "Snugpak Sleeper Lite" nešiojamas specialiame suspaudimo maišelyje, todėl jo dydį galima reguliuoti ir pritaikyti prie savo miegmaišio.

Paskirtis

Miegmaišis idealiai tinka stovyklavimui ir veiklai gamtoje pereinamaisiais metų laikais, kai naktimis vis dar galime tikėtis žemės įšalo. Dėl nedidelio svorio (1 800 g) ir nedidelio tūrio jį lengva nešiotis su savimi kuprinėje, todėl šį modelį renkasi skautai, pradedantieji žygeiviai ir tie, kurie ieško patikrintos įrangos už prieinamą kainą. Ilgaamžiškumas, importuotos medžiagos ir aukštos kokybės apdirbimas garantuoja ilgalaikį naudojimą.
Snugpak
543-013
28 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password