Snugpak Softie 3 Merlin miegmaišis

165,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Snugpak Softie 3 Merlin" yra pažangus miegmaišis su "Softie" užpildu, skirtas naudoti kariuomenėje ir išgyvenimo tikslais vasarą. Snugpak Softie 3 Merlin yra profesionalus vieno sezono miegmaišis, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Miegmaišį rekomenduojama naudoti kariams, keliautojams ir aktyviems bušido bei išgyvenimo entuziastams. Snugpak prekės ženklo miegmaišiai pasižymi aukšta apdirbimo kokybe, patogumu ir ilgaamžiškumu. Gamintojas miegmaišių gamyboje naudoja modernias technologijas ir pažangias medžiagas, kurios užtikrina šiluminį komfortą net ir sudėtingomis sąlygomis.

Pažangios technologijos

Miegmaišyje "Snugpak Softie 3 Merlin" yra lengvas "Softie Premier" užpildas. Ši technologija pagrįsta elastingais derva surištais pluoštais, kurie sulaiko šilumą viduje. Savo minkštumu "Softie Premier" primena pūkus, tačiau, skirtingai nei natūralus komponentas, yra minkštesnis, patvaresnis ir išlaiko šilumą net ir sušlapęs. Išpakavus miegmaišį, tuščiaviduriai pluoštai išsiplečia, todėl miegmaišis greitai įgauna purumo ir apimties. Miegmaišį galima skalbti namuose. Atsižvelgiant į karinį miegmaišio pobūdį, apatinė jo dalis buvo sutvirtinta, kad būtų galima miegoti avint batus. Miegmaišis užtikrina šiluminį komfortą esant ne aukštesnei kaip 5 °C temperatūrai, mažiausia temperatūra - 0 °C. Išorinis miegmaišio sluoksnis yra greitai džiūstanti "Paratex Steelplate" - lengva medžiaga, pasižyminti aukšta atsparumo vėjui ir vandeniui klase. Miegmaišio vidus pagamintas iš "Paratex Light" - patvarios ir malonios liesti medžiagos, pasižyminčios dideliu pralaidumu orui, kuris užtikrina gerą drėgmės pertekliaus nuvedimą. Pamušalas padengtas "Reflectatherm" medžiaga, kuri atspindi šilumą ir išlaiko ją miegmaišyje.

Papildomos savybės

Miegmaišis užsegamas dvipusiu užtrauktuku, prisiūtu beveik per visą ilgį, kuris palengvina vėdinimą. Miegmaišiui "Snugpak Softie 3 Merlin" nešioti naudojamas specialus suspaudimo maišas, todėl supakuoto miegmaišio dydį galima koreguoti ir pritaikyti prie mūsų įrangos vietos. Po maksimalaus suspaudimo miegmaišis pasiekia vos 16 × 16 cm dydį!

Paskirtis

Miegmaišis idealiai tinka vasaros stovyklavimui ir lauko veikloms pavasarį ir ankstyvą rudenį. Dėl nedidelio svorio (900 g) ir mažo tūrio jį lengva nešiotis su savimi keliaujant su kuprine, todėl šį modelį renkasi patikimos įrangos ieškantys kariai, išgyvenimo mėgėjai ir keliautojai. Patvarumas, importuotos medžiagos ir aukštos kokybės apdirbimas garantuoja ilgalaikį naudojimą.
Snugpak
543-004
5 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password