Snugpak Stratosphere Nykštukinė palapinė

229,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Snugpak Stratosphere" yra lengvos ir tvirtos konstrukcijos palapinė vienam asmeniui, atlaikanti atšiaurias oro sąlygas. Norkų arba bivy palapinė - tai kompaktiška pastogė vienam asmeniui, kurią dėl jos lengvumo ir dydžio daug lengviau nešiotis nei klasikinės konstrukcijos palapinę.

Tvirta konstrukcija

Palapinė "Snugpak Stratosphere" pasiūta iš patvaraus, vandeniui atsparaus 50D Rip-Stop nailono audinio su PU danga. Aptaki palapinės forma, sustiprintos 70D Taffeta nailono grindys su PU danga ir užklijuotos siūlės reiškia, kad palapinė atlaikys sunkius stipraus lietaus, audrų ir pūgų iššūkius. Dėl palapinės konstrukcijos net ir ekstremalioje ekspedicijoje išliksite sausi ir šilti. Palapinė turi lengvą 8 mm storio aliuminio karkasą. Palapinei įtvirtinti pateikiami septyni kuoliukai (vienas atsarginis).

Patogumas lauke

Komfortu rūpinasi tinklelis nuo uodų, apsaugantis nuo įkyrių vabzdžių, ir ventiliacijos anga, užtikrinanti laisvą oro cirkuliaciją palapinėje. Palapinė atsidaro iki pat apačios, todėl galima greitai prie jos prieiti ir patogiai laikyti. Pastatyta palapinė yra 230 × 105 × 95 cm dydžio.

Paskirtis

Ši talpi ir tvirta palapinė sveria vos 1,13 kg, todėl puikiai tinka kariams, keliautojams ir tiems, kurie ieško "lengvos ir greitos" įrangos.
Snugpak
543-009
9 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password