• Išparduota

Kershaw Moonsault 5050 Peilis drugelis

209,00 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija



"Kershaw Moonsault 5050" - tai modernus peilis, mažasis "Lucha" modelio brolis, turintis puikiai subalansuotą 14C28N plieno geležtę, dvigubus KVT rutulinius guolius ir įspūdingą nerūdijančio plieno rankeną.

Kershaw Moonsault 5050 - modernus KVT guoliais paremtas peilis-drugelis


117 mm ilgio geležtė pagaminta iš švediško 14C28N nerūdijančiojo plieno, grūdinto iki 58-60 HRC kietumo. Dėl didelio lydinio grynumo 14C28N plienas išsiskiria dideliu kietumu, atsparumu korozijai ir, kas svarbu naudotojui, ilgai išlaiko darbinį aštrumą. Plona ietigalio profilio geležtė yra padengta matine akmens masės apdaila (abrazyvinė akmens vonelė), kuri veiksmingai maskuoja bet kokius įbrėžimus ar įbrėžimus, atsiradusius naudojant geležtę.

Dėl įgaubto šlifavimo ir pjovimo briaunos su aiškiai užapvalintu pilvuku peilis pasižymi puikiomis pjovimo savybėmis, o ašmenys neįsirėžia į medžiagą. Geležtės storis plačiausioje vietoje yra 4 mm, todėl šis įspūdingas "drugelio" peilis taip pat yra visavertis peilis kasdienėms užduotims atlikti.

Ašmenys vidurinėje dalyje išsiplečia, todėl padidėja jų svoris ir užtikrinamas geresnis balansas sukantis. Nepaisant nemažo dydžio (260 mm bendro ilgio) ir visiškai plieninės konstrukcijos, peilis sveria tik 173 g, todėl kasdienis nešiojimasis nėra nepatogus.

Išskirtinį "Kershaw Moonsault 5050" sklandumą ir dinamiką lemia tai, kad rankenos kaiščiai yra ant dvigubų KVT rutulinių guolių. Dėl to triukus atlikti labai lengva ir greita, o peilį naudoti kasdien yra itin patogu.

Peilis "Kershaw Lucha 5050" turi kontūrines rankenas iš smėliasvaidžio nerūdijančio plieno. Dėl švelnių kontūrų ir poliruotų briaunų žaisti su šiuo peiliu yra vienas malonumas. Užrakto varžtas turi užapvalintą galvutę ir kaištį, apsaugantį nuo kontakto su ašmenimis.

Kershaw
522-169

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password