Benchmade 391BK SOCP treniruočių taktinis peilis

181,00 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Benchmade 391T SOCP" yra sulankstomas mokomasis peilis be išvestinės pjaunamosios briaunos ir aštriu galu, skirtas saugiai, bet tikroviškai kovos su peiliu treniruotei. Peilį sukūrė Gregas Tompsonas, S.O.C.P. programos - JAV kariuomenės specialiųjų pajėgų naudojamos kovos sistemos - kūrėjas.

Saugi galvutė

113 mm ilgio geležtė pagaminta iš kieto ir patvaraus D2 įrankinio plieno, užgrūdinto iki 60-62 HRC. Mokomasis peilis neturi kovinių savybių, t. y. neturi priekinės pjaunančiosios briaunos ir aštraus galo. Dėl tokios konstrukcijos peilis tampa saugiu mokymo įrankiu, tačiau išlaiko identišką svorį ir taktinės versijos funkcionalumą. Raudona spalva padidina saugumą, nes leidžia greitai patikrinti peilį.

Patogus išskleidimas

Peilis išskleidžiamas simetrišku disku, esančiu peilio nugarėlėje, todėl peilį gali valdyti ir dešiniarankiai, ir kairiarankiai. Dėl disko dydžio ir patogios jo padėties peilį galima išskleisti mūvint pirštines.

Saugumas naudojant

Peilis turi "Benchmade" pavyzdinį "Axis-lock" mechanizmą, vertinamą dėl ypatingo atsparumo dinaminėms apkrovoms, nejautrumo nešvarumams ir naudojimo paprastumo. Peilio konstrukcijos tvirtumą ir standumą užtikrina padidinto storio plieniniai įdėklai.

Lengvi ir tvirti įdėklai

Peilis turi profiliuotus įdėklus, pagamintus iš specialaus CF-Elite (anglies pluoštu sustiprinto nailono), kuris yra gerokai lengvesnis ir standesnis nei, pavyzdžiui, G10 laminatas. Piršto griovelis ir gilūs danteliai ant įdėklų užtikrina stabilų sukibimą ir pabrėžia taktinį peilio pobūdį. Peilį galima nepastebimai nešiotis kišenėje naudojant aukštai sumontuotą spaustuką, kurį galima perjungti į kitą pusę.
Benchmade
136-624
2 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password