• Išparduota

Lansky LKCLX Keraminis peilių galandimo rinkinys, 5 vnt.

73,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Lansky LKCLX" yra profesionali galandinimo sistema, kurią sudaro 5 skirtingos gradacijos keraminiai akmenys, spaustukas ir kreipiančiosios, leidžiančios pasirinkti tinkamą kampą ir visiškai kontroliuoti galandinimo procesą.

"Lansky" galandinimo sistemos plačiai pripažįstamos kaip vienos geriausių ir palyginti pigiausių profesionalių galąstuvų pasaulyje.

Remdamasi ilgamete patirtimi, "Lansky" sukūrė itin paprastą ir veiksmingą sistemą, kuri leidžia pasirinkti galandinimo kampą pagal peilio tipą ir paskirtį, saugiai pritvirtinti peilį ir labai tiksliai atlikti galandinimo procesą, išlaikant pastovų kampą.

Skirtingai nuo klasikinio "rankinio galandinimo", kuriam reikia praktikos ir patirties, sistema leidžia kontroliuoti kampą, todėl galime būti tikri, kad galandimas atliekamas teisingai.

Tokio galandinimo poveikį lengva nuspėti, pjovimo briauna yra tobulai aštri ir pjauna daug ilgiau.

Paprastas naudojimas, didelis "Lansa" sistemų efektyvumas ir veiksmingumas reiškia, kad mūsų peiliai visada gali būti "aštrūs kaip skustuvas" ir nereikia pirkti kelių skirtingų galąstuvų.

Konstrukcija ir veikimas

Sistemą sudaro spaustukas, metalinės kreipiančiosios ir šlifavimo akmenys. Aliumininis "T" formos spaustukas naudojamas tam, kad peilis tvirtai laikytųsi, neleisdamas jam judėti šlifuojant.

Kai peilis įstatomas į spaustuvo žandikaulius (varžtais), prijungiamos kreipiančiosios ir šlifavimo akmuo ir parenkamas kampas, atitinkantis peilio tipą ir paskirtį.

Galandimo kampas reguliuojamas paprasčiausiai įdedant kreiptuvą į iš anksto nustatyto kampo įpjovas: 17°, 20°, 25° ir 30°.

Griebtuvo konstrukcija yra dvipusė, todėl norint pagaląsti kitą peilio pusę, tereikia pasukti griebtuvą ir pakeisti kreipiančiosios su akmeniu padėtį, neišimant peilio.

Galandimo kampai

Griebtuve yra 4 galandinimo kampai, skirti įvairių tipų peiliams galąsti:

17° - filė peiliams, virtuviniams peiliams, tikslaus pjovimo įrankiams,
20° - virtuviniams peiliams, kišeniniams peiliukams, mažiems aplankui,
25° - dideliems, medžiokliniams ir lauko peiliams,
30° - išgyvenimo peiliai, sunkūs įrankiai.

Akmenys

Į "Lansky LKCLX" rinkinį įeina 5 keraminiai akmenys, kuriais galima atlikti visus pjovimo briaunos taisymo, galandinimo ir poliravimo darbus. Akmenys sumontuoti skirtingų spalvų polimeriniuose dėkluose, leidžiančiuose greitai atpažinti kiekvieną gradaciją.

"Lansky Ultra Fine S1000" - 1000 klasė naudojama paskutiniame galandinimo proceso etape, siekiant maksimaliai nupoliruoti briauną ir suteikti jai galutinį aštrumą.
Lansky Fine S0600 - gradavimas 600 naudojamas pirmajame poliravimo etape, tai laipsniškas procesas, kurio metu briauna tampa tobulai lygi ir labai aštri.
Lansky Medium S0280- Gradation 280 naudojamas viduriniame galandinimo etape, kad briauna būtų darbinio aštrumo.
Lansky Coarse S0120 - Gradation 120 naudojamas pradiniame galandinimo etape, kai briauna tapo bukas arba pažeistas, darbui keičiant pjovimo briaunos kampą ir galandant lauko įrankius.
Lansky Extra Coarse S0070 - 70 klasė naudojama atstatant ašmenis, keičiant pjovimo briaunos kampą ir galandant lauko įrankius.

Į komplektą taip pat įeina "Lansky Nathans" galandinimo alyva, kuri pagerina galandinimo kokybę ir efektą. Galandimo metu keliais lašais alyvos padengti akmenys išlaiko pakankamai drėgmės, todėl pailgėja jų tarnavimo laikas ir lengviau pasiekti profesionalų aštrumą.

Prie rinkinio papildomai rekomenduojama įsigyti "Lansky Eraser Block LERAS" valymo bloką, kuris leidžia lengvai ir greitai pašalinti plieno nuosėdas nuo keraminių akmenų galandimo metu. Jei norite padidinti galandimo stabilumą ir patogumą, taip pat verta apsvarstyti galimybę įsigyti LM010 spaustuką, skirtą sistemai tvirtinti prie stalo ar stalviršio.

Lansky LKCLX rinkinio elementų nešiojimąsi palengvina pakartotinai uždaroma polimerinė dėžutė.

Ką galima galąsti?

  • Mėsos peilis
  • Folderis (sulankstomas peilis)
  • Peilis su kabliuku
  • Universalus peilis
  • Universalus peilis "Santoku
  • Virėjo peilis
  • Mačetė
  • Žirklės
  • Kirvis
  • Gremžtukas
Lansky
071-021

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password