Lansky LKDMD Deimantinių peilių galandimo rinkinys, 4 vnt.

130,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Lansky LKDMD" yra profesionali galandinimo sistema, kurią sudaro 4 skirtingos gradacijos deimantiniai akmenys, spaustukas ir kreipiančiosios, leidžiančios pasirinkti tinkamą kampą ir visiškai kontroliuoti galandinimo procesą.

"Lansky" galandinimo sistemos plačiai laikomos vienomis geriausių ir palyginti pigiausių profesionalių galąstuvų pasaulyje.

Remdamasi ilgamete patirtimi, "Lansky" sukūrė itin paprastą ir veiksmingą sistemą, kuri leidžia pasirinkti galandinimo kampą priklausomai nuo peilio tipo ir naudojimo būdo ir labai tiksliai atlikti galandinimą išlaikant pastovų kampą.

Skirtingai nuo klasikinio "rankinio galandinimo", kuriam reikia praktikos ir patirties, ši sistema leidžia tinkamai kontroliuoti kampą, todėl galite būti tikri, kad galandimas atliekamas teisingai.

Tokio galandinimo poveikį lengva nuspėti, pjovimo briauna yra tobulai aštri ir daug ilgiau išlaiko darbinę briauną.

Rinkinys su deimantinėmis plokštelėmis skirtas galąsti peiliams, pagamintiems iš kieto, labai grūdinto plieno, pavyzdžiui, CPM-S30V arba M390.

Paprastas naudojimas, didelis "Lansa" sistemų efektyvumas ir veiksmingumas reiškia, kad mūsų peiliai visada bus "aštrūs kaip skustuvas" ir nereikės pirkti kelių skirtingų galąstuvų.

Konstrukcija ir veikimas

Sistemą sudaro spaustukas, metalinės kreipiančiosios ir šlifavimo akmenys. Aliumininis "T" formos spaustukas naudojamas tam, kad peilis tvirtai laikytųsi, neleisdamas jam judėti šlifuojant.

Kai peilis įstatomas į spaustuvo žandikaulius (varžtais), prijungiamos kreipiančiosios ir šlifavimo akmuo ir parenkamas kampas, atitinkantis peilio tipą ir paskirtį.

Galandimo kampas reguliuojamas paprasčiausiai įdedant kreiptuvą į iš anksto nustatyto kampo įpjovas: 17°, 20°, 25° ir 30°.

Griebtuvo konstrukcija yra dvipusė, todėl norint pagaląsti kitą peilio pusę, tereikia pasukti griebtuvą ir pakeisti kreipiančiosios su akmeniu padėtį, neišimant peilio.

Galandimo kampai

Griebtuve yra 4 galandinimo kampai, skirti įvairių tipų peiliams galąsti:

  • 17° - filė peiliams, virtuviniams peiliams, tikslaus pjovimo įrankiams,
  • 20° - virtuviniams peiliams, kišeniniams peiliams, mažiems EDC aplankui,
  • 25° - dideli EDC sulankstomieji peiliai, medžiokliniai peiliai, lauko peiliai,
  • 30° - išgyvenimo peiliai, sunkūs įrankiai.

Akmenys

Į "Lansky LKDMD" rinkinį įeina 4 deimantiniai akmenys, skirti pagrindiniam taisymui, galandinimui ir pjovimo briaunos išlyginimui.

Plieninės plokštelės su tolygiai pernešamu deimantiniu grūdėtumu sumontuotos skirtingų spalvų polimeriniuose korpusuose, leidžiančiuose greitai atpažinti kiekvieną gradaciją.

Deimantinė danga yra kietesnė už sukepintą karbidą, todėl galandimo procesas yra gana greitas ir paprastas, be to, nereikia vandens ar alyvos.

Kad deimantinės plokštelės tarnautų kuo ilgiau, galandant peilį nereikėtų jo stipriai spausti.

Deimantinės plokštelės iš anksto nuvalomos nailoniniu šepetėliu (pridedamas), tada plaunamos šiltu vandeniu su švelniu plovikliu.

Pridedami akmenys:

Lansky Extra Coarse Diamond LDHXC, kurio gradacija 70, naudojami pjovimo briaunai pataisyti ir perfiliuoti.

Lansky Coarse Diamond LDHCR, kurio gradacija 120, naudojamas pirminiam galandinimui ir pažeistos pjovimo briaunos taisymui.

Lansky Medium Diamond LDHMD, kurio gradacija 280, naudojamas darbinėms briaunoms galąsti ir stipriai nutrupėjusioms pjovimo briaunoms galąsti.

Lansky Fine Diamond LDHFN, kurio gradacija 600 fine, naudojamas ašmenims išlyginti ir šiek tiek aptirpusiems pjovimo kraštams greitai pagaląsti.

Jei norite padidinti galandimo stabilumą ir patogumą, taip pat verta pagalvoti apie LM010 įtvaro, naudojamo sistemai tvirtinti prie stalo ar stalviršio, įsigijimą. Į rinkinį įeina nailoninis valymo šepetėlis.

Pervežti "Lansky LKDMD" rinkinio sudedamąsias dalis paprasta, nes yra uždaroma polimerinė dėžutė.

Ką galima galąsti?

  • Mėsos peilis
  • Folderis (sulankstomas peilis)
  • Peilis su kabliuku
  • Universalus peilis
  • Universalus peilis "Santoku
  • Virėjo peilis
  • Mačetė
  • Žirklės
  • Kirvis
  • Gremžtukas
  • Dantytas peilis
  • Kablys
Lansky
071-022
23 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password