Work Sharp Ken Onion Edition elektrinis peilių galąstuvas

193,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Elektrinis galąstuvas "Work Sharp Ken Onion Edition" yra itin sėkmingas "Work Sharp" specialistų ir garsaus peilių gamintojo Keno Oniono, be kita ko, atsakingo už "SpeedSafe" geležtės atlenkimo pagalbos sistemos išradimą, bendradarbiavimo rezultatas.

Bendradarbiaujant su Kenu Onionu buvo siekiama sukurti naują peilių ir įrankių galandinimo platformą, pasižyminčią patobulintomis funkcijomis ir didesniu naudojimo universalumu. Sujungus "Work Sharp" technologiją ir Keno Oniono pramoninį dizainą, buvo sukurtas pažangus peilių ir įrankių galąstuvas, galandantis peilius ir įrankius paprastu, tačiau labai tiksliu ir pakartojamu būdu.

"Work Sharp Ken Onion Edition" yra beveik tobulas galąstuvas, kuriuo galima galąsti beveik bet kokį peilį, taip pat bet kokį įrankį su ašmenimis, pvz., žirkles, kirvį, sodo žirkles, kastuvus, vejapjovės ašmenis ir kt.

Profesionalūs peilių gamintojai savo peiliams tobulai pagaląsti naudoja galąstuvus ir lanksčias abrazyvines juostas. Naudodami elektrinį galąstuvą "Work Sharp Ken Onion Edition", lygiai tokią pačią technologiją galime naudoti savo namuose ir dirbtuvėse ir užtikrinti, kad mūsų peiliai ir įrankiai visada būtų tobulai aštrūs. Joks kitas metodas ir technika, neleidžia taip greitai ir tiksliai pagaląsti peilio iki tokio aštrumo.

Specialios galąstuvo funkcijos:

  • Tiksliai reguliuojamas kreipiklis, skirtas galąsti nuo 15° iki 30° kampu (iš vienos pusės)
  • aukštos kokybės, lanksčios abrazyvinės juostos sukuria itin tolygų pjovimo kraštą, kuris ilgai išlaiko nepriekaištingą aštrumą
  • elektros variklis su kintamu greičio reguliavimu leidžia atlikti kiekvieną galandinimo etapą - nuo šlifavimo iki poliravimo.

Itin naudinga funkcija - galimybė reguliuoti variklio greitį. Tai palengvina visišką ašmenų kontrolę kiekviename galandinimo etape ir užtikrina optimalų diržo greitį, atsižvelgiant į atliekamą užduotį - nuo šlifavimo ir nušlifavimo iki glotninimo ir poliravimo.

Svarbiausias vaidmuo galandinimo procese tenka lanksčioms, plačioms abrazyvinėms juostoms (19 X 305 mm), kurios pastoviu kampu galanda beveik bet kokios formos ir tipo ašmenis.
Galandant peilis tempiamas išilgai kreipiančiosios, kurios nuolydis reguliuojamas nuo 15° iki 30°, todėl galima galąsti pasirinktu (fiksuotu) kampu, kuris geriausiai atitinka mūsų poreikius.

Dėl pažangių funkcijų elektrinį galąstuvą "Work Sharp Ken Onion" rekomenduojama naudoti tiems, kurie turi patirties ir žinių apie peilių galandinimą.

Ką galima galąsti?

  • Mėsos peilį
  • Universalus peilis
  • Universalusis peilis "Santoku
  • virėjo peilis
  • Sulankstomas peilis
  • Peilis su kabliuku
  • Žirklės
  • Žirklės
  • Kirvis
  • Gremžtukas

"Work Sharp Outdoor" yra amerikietiškas naujoviškų peilių ir įrankių galąstuvų prekės ženklas, priklausantis šeimai priklausančiai bendrovei "Darex", kuri veikia nuo 1973 m. Bendrovei taip pat priklauso prekių ženklai: "Work Sharp Culinary", kurios specializacija - virtuvinių peilių galąstuvai.

Work Sharp Outdoor" misija grindžiama paprastais ir tvirtais principais: "Kurti aukštos kokybės įrankius iš geriausių komponentų ir teikti puikų klientų aptarnavimą bei paslaugas".

Jau keturios "Work Sharp" kartos kuria ir gamina naujoviškus galandinimo įrankius ir sistemas, skirtas beveik bet kokiam įrankiui su ašmenimis galąsti. "Work Sharp" gaminius kuria patyrę specialistai, turintys vienintelį tikslą - suteikti galimybę kiekvienam naudotojui tobulai pagaląsti įrankį. Geros kokybės įrankiai yra investicija ir pinigai, o "Work Sharp" leidžia visapusiškai ir naudingai pasinaudoti šia investicija.
Work Sharp galąstuvai yra investicija, kuri tarnaus daugelį metų ir kurią įvertins visi peilių savininkai, pradedant virėjais, medžiotojais, "pasidaryk pats" entuziastais, keliautojais ir išgyvenimo mėgėjais, baigiant visais, kurie peilį naudoja kasdien.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=P0PwrxKUGUc[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IqIlxahVliw[/embed]
Work Sharp
009-007
14 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password