• Išparduota

Taidea TG1704 Elektrinis peilių galąstuvas

63,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Taidea TG1704 galąstuvas yra itin efektyvus ir paprastas naudoti elektrinis deimantinis galąstuvas, kuris vos per kelias minutes tiksliai pagaląsti arba pataisyti apleistą virtuvinių ir virtuvinių peilių pjovimo briauną.

Labai lengvas galandimas


Taidea TG1704 yra elektrinis peilių galąstuvas, kuriam nereikia jokios patirties ar įgūdžių galandant peilius. Naudotojui tereikia pasirinkti galandinimo kampą, įjungti prietaisus ir atsargiai perkišti pjaunančiąją briauną per angas.

Šis funkcionalumas reiškia, kad galąstuvu gali veiksmingai ir saugiai naudotis ir moterys, kurias paprastai atbaido galandimas ant vandens akmens arba naudojant sudėtingą galandinimo sistemą.

Galąstuvas turi specialią rankų atramą ir neslystantį pagrindą su integruotu magnetu, kuris neleidžia galąstuvui slysti ant slidžių ar plieninių paviršių. 35 W variklis įjungiamas ir išjungiamas vienu mygtuko paspaudimu

Galanda plieninius ir keraminius peilius


Galąstuvas turi fiksuotus, iš anksto nustatytus galandimo kampus, todėl labai supaprastėja galandimo procesas. Galandant peilį naudotojui tereikia nuolat spausti ir vilkti pjovimo briauną nuo pagrindo iki galo.

Deimantiniai galąstuvai leidžia galąsti peilius, pagamintus iš labai grūdinto plieno, taip pat keraminius peilius, su kuriais įprasti keraminiai galąstuvai negali susidoroti.

Priklausomai nuo peilio būklės, naudotojas gali rinktis 600 ir 1000 gradacijų bei 1 ir 2 kampus. 1 (600 gradacija) pažymėti kampai skirti galąsti keraminiams peiliams ir stipriai nutrupėjusiems pjovimo ašmenims. Kampas 2 (gradacija 1000) skirtas ašmenims išlyginti ir greitai pagaląsti.

Ką galima galąsti?

  • Mėsos peiliai
  • Universalius peilius
  • Universalusis peilis "Santoku
  • virėjo peilis
  • Plaktuvas
Taidea
239-033

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password