Work Sharp Deimantiniai šlifavimo diržai 180/1500, skirti WSKTS / KenOnion Edition peilių galandtuvams, 2vnt.

45,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

2 deimantinių abrazyvinių juostų rinkinys, 180 ir 1500 laipsnių, skirtas elektriniams galąstuvams "Work Sharp WSKTS" ir "Work Sharp Ken Onion Edition".

Abrazyviniai diržai su deimantinėmis dulkėmis skirti keraminiams peiliams taisyti, galąsti ir poliruoti. Šių diržų negalima naudoti plieniniams peiliams galąsti, nes šlifuojamos plieno dalelės užkemša galąstuvą ir jis tampa nenaudingas.

Rinkinį sudaro vienas stambiagrūdis 180 gradacijos deimantinis diržas, skirtas peiliams taisyti, ir vienas smulkiagrūdis diržas (1500), skirtas keraminių peilių briaunoms galąsti ir poliruoti.

"Work Sharp Outdoor" yra amerikietiškas naujoviškų peilių ir įrankių galąstuvų prekės ženklas, priklausantis šeimai priklausančiai bendrovei "Darex", kuri veikia nuo 1973 m. Bendrovei taip pat priklauso prekių ženklai: "Work Sharp Culinary", kurios specializacija - virtuvinių peilių galąstuvai.

Work Sharp Outdoor" misija grindžiama paprastais ir tvirtais principais: "Kurti aukštos kokybės įrankius iš geriausių komponentų ir teikti puikų klientų aptarnavimą bei paslaugas".

Jau keturios "Work Sharp" kartos kuria ir gamina naujoviškus galandinimo įrankius ir sistemas, skirtas beveik bet kokiam įrankiui su ašmenimis galąsti. "Work Sharp" gaminius kuria patyrę specialistai, turintys vienintelį tikslą - suteikti galimybę kiekvienam naudotojui tobulai pagaląsti įrankį. Geros kokybės įrankiai yra investicija ir pinigai, o "Work Sharp" leidžia visapusiškai ir naudingai pasinaudoti šia investicija.
Work Sharp galąstuvai yra investicija, kuri tarnaus daugelį metų ir kurią įvertins visi peilių savininkai, pradedant virėjais, medžiotojais, "pasidaryk pats" entuziastais, keliautojais ir išgyvenimo mėgėjais, baigiant visais, kurie peilį naudoja kasdien.
Work Sharp
009-006
6 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password