Work Sharp Ken Onion Edition peilių galąstuvo geležtės šlifavimo priedas

128,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Šlifavimo antgalis skirtas ašmenims formuoti, šlifuoti ir poliruoti. Tinka "Work Sharp WSKTS" ir "Ken Onion Edition" elektriniams galąstuvams.

Priedas pasižymi tvirta polimero ir metalo konstrukcija, kad atlaikytų ašmenų šlifavimo ir formavimo apkrovas. Priedas jungiamas prie galąstuvo nenaudojant įrankių. Abrazyvinių juostų keitimas taip pat yra paprasta ir greita operacija, kurią galime atlikti patys.

Su šiuo priedu galima naudoti įvairios gradacijos 25,4 x 457 mm dydžio abrazyvines juostas. Diržų įtempimą kontroliuoja 4 ritinėlių sistema, reguliuojama nuo 10° iki 35° kampu (1° tikslumu).

Juostos greitį, priklausomai nuo atliekamos operacijos, galima nustatyti nuo 1200 iki 2800 SFM (kvadratinių pėdų per minutę). Centrinio transportavimo ritinėlio padėtį galima keisti, todėl abrazyvinės juostos įtempimą (aukštį) galima reguliuoti atsižvelgiant, pavyzdžiui, į peilių šlifavimo tipą.

Peilių šlifavimo priedas papildo ir taip didelį "Ken Onion Edition" galąstuvo funkcionalumą, leisdamas papildomai šlifuoti, perprofiluoti ir poliruoti peilius, be būtinybės įsigyti papildomą brangų įrenginį.

Work Sharp Outdoor yra amerikietiškas novatoriškų peilių ir įrankių galąstuvų prekės ženklas, priklausantis 1973 m. pradėjusiai veikti šeimos bendrovei Darex. Bendrovei taip pat priklauso prekių ženklai: "Work Sharp Culinary", kurios specializacija - virtuvinių peilių galąstuvai.

Work Sharp Outdoor" misija grindžiama paprastais ir tvirtais principais: "Kurti aukštos kokybės įrankius iš geriausių komponentų ir teikti puikų klientų aptarnavimą bei paslaugas".

Jau keturios "Work Sharp" kartos kuria ir gamina naujoviškus galandinimo įrankius ir sistemas, skirtas beveik bet kokiam įrankiui su ašmenimis galąsti. "Work Sharp" gaminius kuria patyrę specialistai, turintys vienintelį tikslą - suteikti galimybę kiekvienam naudotojui tobulai pagaląsti įrankį. Geros kokybės įrankiai yra investicija ir pinigai, o "Work Sharp" leidžia visapusiškai ir naudingai pasinaudoti šia investicija.
Work Sharp galąstuvai yra investicija, kuri tarnaus daugelį metų ir kurią įvertins visi peilių savininkai, pradedant virėjais, medžiotojais, "pasidaryk pats" entuziastais, keliautojais ir išgyvenimo mėgėjais, baigiant visais, kurie peilį naudoja kasdien.
Work Sharp
009-008
13 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password