• Išparduota

Work Sharp Guided Sharpening Galąstuvo atnaujinimo rinkinys

48,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Rinkinyje yra papildomų galandinimo priedų, kuriais galima pataisyti pažeistus ašmenis, galąsti įvairesnius įrankius ir poliruoti pjovimo briauną.

Į "Work Sharp" valdomos galandinimo sistemos derinimo rinkinį įeina dvi papildomos deimantinės plokštelės (220 ir 800 gradacijos), odinė poliravimo plokštelė, dvi 25° kampo kreipiančiosios ir 0,5 mikrono chromo oksido pagrindu pagaminta poliravimo pasta. 220 gradacijos deimantinė plokštelė leidžia greitai pagaląsti darbo įrankius ir pašalinti plieno sluoksnius taisant ar perprofiliuojant ašmenis. Antroji deimantinė plokštelė su smulkia 800 gradacija puikiai tinka peiliams ar kitiems tiksliems įrankiams iš anksto galąsti. Oda dengta plokštelė ir poliravimo pasta naudojamos galutiniame galandinimo etape, siekiant išlyginti ir nupoliruoti ašmenis, kad ašmenys ilgai išliktų tobulai aštrūs.

Deimantinės ir odinės plokštelės yra 32 × 152 mm dydžio ir tinka tik "Work Sharp" valdomai galandinimo sistemai.

"Work Sharp Outdoor" yra amerikietiškas novatoriškų peilių ir įrankių galąstuvų prekės ženklas, priklausantis šeimai priklausančiai "Darex" bendrovei, kuri veikia nuo 1973 m. Bendrovei taip pat priklauso prekių ženklai: "Work Sharp Culinary", kurios specializacija - virtuvinių peilių galąstuvai.

"Work Sharp Outdoor" misija grindžiama paprastais ir tvirtais principais: "Kurti aukštos kokybės įrankius iš geriausių komponentų ir teikti puikų klientų aptarnavimą bei paslaugas".

Jau keturios "Work Sharp" kartos kuria ir gamina naujoviškus galandinimo įrankius ir sistemas, skirtas beveik bet kokiam įrankiui su ašmenimis galąsti. "Work Sharp" gaminius kuria patyrę specialistai, turintys vienintelį tikslą - suteikti galimybę kiekvienam naudotojui tobulai pagaląsti įrankį. Geros kokybės įrankiai yra investicija ir pinigai, o "Work Sharp" leidžia visapusiškai ir naudingai pasinaudoti šia investicija.
Work Sharp galąstuvai yra investicija, kuri tarnaus daugelį metų ir kurią įvertins visi peilių savininkai, pradedant virėjais, medžiotojais, "pasidaryk pats" entuziastais, keliautojais ir išgyvenimo mėgėjais, baigiant visais, kurie peilį naudoja kasdien.
Work Sharp
009-014

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password