Work Sharp Precision Adjust peilių galąstuvo Upgrade Kit Atnaujintas komplektas

110,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija



Viena geriausių galandinimo sistemų rinkoje neabejotinai yra "Work Sharp Precision Adjust". Dėl visiškos galandinimo proceso kontrolės, paprasto naudojimo ir galąstuvo našumo šis modelis tapo itin populiarus šalyje ir užsienyje.
Norėdami padidinti galąstuvo galimybes, galime lengvai jį patobulinti naudodami tam skirtą atnaujinimo rinkinį. Rinkinyje yra 3 papildomi galandinimo moduliai, siūlantys net 7 abrazyvinius paviršius su įvairiais laipsniais.

Su "Work Sharp Precision Adjust" galąstuvo atnaujinimo rinkiniu galite atlikti visą galandinimo procesą, pataisyti ašmenis, išgauti naują pjovimo briauną ir nupoliruoti ašmenis iki veidrodinio blizgesio.

"Work Sharp Precision Adjust" galąstuvo atnaujinimo rinkinio turinys:

  • Trijų pusių stambiagrūdis blokas su 220, 320 ir 400 deimantinėmis plokštelėmis - idealiai tinka taisyti ir išgauti naują pjovimo briauną,
  • trišalis smulkiųjų briaunų blokas su 2 deimantinėmis plokštelėmis, kurių gradacija 600 ir 800, ir keraminis smulkusis akmuo - skirtas smulkiam galandinimui,
  • blokas su odiniu dirželiu ir keraminiu apvaliu akmeniu - galutiniam ašmenų išlyginimui (honingui) ir dantytam pjovimo kraštui galąsti.

Rinkinyje yra kietas užtrauktuku užsegamas dėklas, kuriame galima laikyti ne tik galandinimo blokus, bet ir galąstuvą "Work Sharp Precision Adjust".

Work Sharp Outdoor yra amerikietiškas novatoriškų peilių ir įrankių galąstuvų prekės ženklas, priklausantis 1973 m. pradėjusiai veikti šeimos įmonei Darex. Bendrovei taip pat priklauso prekių ženklai: "Work Sharp Culinary", kurios specializacija - virtuvinių peilių galąstuvai.

Work Sharp Outdoor" misija grindžiama paprastais ir tvirtais principais: "Kurti aukštos kokybės įrankius iš geriausių komponentų ir teikti puikų klientų aptarnavimą bei paslaugas".

Jau keturios "Work Sharp" kartos kuria ir gamina naujoviškus galandinimo įrankius ir sistemas, skirtas beveik bet kokiam įrankiui su ašmenimis galąsti. "Work Sharp" gaminius kuria patyrę specialistai, turintys vienintelį tikslą - suteikti galimybę kiekvienam naudotojui tobulai pagaląsti įrankį. Geros kokybės įrankiai yra investicija ir pinigai, o "Work Sharp" leidžia visapusiškai ir naudingai pasinaudoti šia investicija.
Work Sharp galąstuvai yra investicija, kuri tarnaus daugelį metų ir kurią įvertins visi peilių savininkai, pradedant virėjais, medžiotojais, "pasidaryk pats" entuziastais, keliautojais ir išgyvenimo mėgėjais, baigiant visais, kurie peilį naudoja kasdien.

Work Sharp
009-052
30 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password