Sulankstomas rankinis pjūklas Silky Gomboy 240-10

64,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Japonijos prekės ženklo "Silky" profesionalūs rankiniai pjūklai pagrįsti šimtametėmis patikimų pjovimo įrankių gamybos tradicijomis ir šiuolaikinėmis technologijomis. Dėl šio derinio "Silky" įrankiai pasižymi dideliu ilgaamžiškumu ir aštrumu, užtikrinančiu didelį pjovimo efektyvumą.

Rankinių pjūklų "Silky Gomboy" geležtės pagamintos iš didelio anglies dioksido kiekio plieno, o jų forma tiksliai išpjauta lazeriu. Pjūklo paviršius yra chromuotas, todėl apsaugotas nuo rūdijimo ir žalingo poveikio ašmenims. Pagrindinis "Gomboy" pjūklų privalumas - geležtės dantys. Agresyvūs dantys šlifuojami keturiose plokštumose, o indukciniu grūdinimu sukietinami tik dantų kraštai, o likusi dantų dalis yra minkšta ir lanksti - tai apsaugo dantis nuo galimo lūžimo juos naudojant. Be to, pjovimo dalies paviršius nušlifuotas smėlio laikrodžio forma, todėl pjaunant pjūklas neužsiblokuoja. Dantų profilis sumažina pasipriešinimą pjaunant, o pjaunama medžiaga nesusidėvi. Visi "Silky Gomboy" pjūklų modeliai turi keičiamus ašmenis.

Silky Gomboy pjūklai turi ergonomišką rankeną, pagamintą iš patvaraus ir gumuoto plastiko. Rankenos medžiaga neleidžia pjūklui išslysti iš rankos ir užtikrina patogų bei saugų darbą. Todėl pjaunami paviršiai yra tobulai lygūs. Pjūvis atliekamas traukiant geležtę į save nenaudojant pernelyg didelės jėgos.

Šilkinio modelio "Gomboy 7" rankinis pjūklas turi 240 mm ilgio geležtę ir funkcionalų dėklą, kuris apsaugo pjūklą jį nešiojant. Dėklas turi kilpinį užsegimą, kurį galima prisegti prie diržo. Dėl galimybės sulankstyti pjūklą (dvi padėtys ašmenims nustatyti atidarytoje padėtyje) gauname kompaktišką įrankį, kuris neužima daug vietos žygio kuprinėje ar medžiotojo rankinėje.

Technologijos

Chromuota apdaila


Dėl chromu padengtos geležtės paviršiaus dangos ašmenys tampa itin kieti ir patvarūs, kartu sumažėja trintis ir pailgėja geležtės tarnavimo laikas. Be to, chromavimas apsaugo ašmenis nuo rūdžių ir dervos. Prieš dengdamas chromu, "Silky" poliruoja geležtę iki šilko glotnumo. Dėl to pjaunant ašmenys susiduria su dar mažesniu medienos pasipriešinimu.

Grūdinimas elektroimpulsiniu būdu


Dantų galiukai sekundės daliai įkaitinami iki labai aukštos temperatūros. Kadangi įkaitinamas tik danties galiukas (arba kitaip - pjaunančioji dalis), likusi danties dalis išlaiko ne tik pjovimo savybes, bet ir lankstumą. Indukciniu būdu užgrūdinti dantys tarnauja tris kartus ilgiau nei neapdoroti dantys. Jų negalima galąsti, o atpažinti juos galima iš juodų dantų galų.

Mirai-Me dantys


Aštrūs kaip skustuvas dantys yra tiksliai nušlifuoti į ašmenis, kiekvienas jų turi 3 pjovimo briaunas, todėl jų paviršius yra itin lygus. Kad pjuvenos būtų optimaliai pašalinamos, kas trečias dantis (priklausomai nuo pjūklo modelio) yra nušlifuotas į išorę. Ši neprilygstama, patentuota MIRAI-ME technologija leidžia pjūklą naudoti 3 pjovimo tipams: skersiniam pjovimui (statmenai grūdų krypčiai), pjovimui išilgai (lygiagrečiai grūdų krypčiai) ir įstrižam pjovimui. Atliekant genėjimo darbus, lygus pjūvis leis medžio žaizdai lengvai peraugti. Dailidės darbuose lygus pjūvis užtikrina puikią apdailą, todėl nereikia šlifuoti.

Neišsidėstę dantys


Pjūklo dantys yra tiksliai nušlifuoti, kiekvienas jų turi 4 pjovimo paviršius. Dantys yra "be tarpų", todėl pjovimo paviršius pjauna tiesiai į medieną, taip suardydamas maždaug 50 % mažiau medienos ląstelių. Geležtės nušlifuotos dviaukštės: apatinė geležtės dalis (ties dantukais) yra storiausia, viršutinė - šiek tiek plonesnė, o per vidurį geležtė ploniausia. Tokia konstrukcija turi keletą privalumų: Pjovimui reikia mažiau galios, pjuvenos išleidžiamos be vargo (jos neįstringa medienoje), labai švarus pjūvis - mediena nelūžta ir nesuplyšta, todėl pjūvis yra labai tikslus ir lygus.

GOM guminė rankena


GOM guminė rankena sugeria pjovimo metu atsirandančias vibracijas ir užtikrina puikų sukibimą, net ir esant šlapiai dangai ar mūvint pirštines. Be to, ši rankena visada maloniai šildo, net ir esant itin žemai temperatūrai.
Silky
300-003
55 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password