Sulankstomas rankinis pjūklas Silky Bigboy 360-10

79,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Silky Bigboy 360-10" yra profesionalus japonų prekės ženklo "Silky" sulankstomas rankinis pjūklas. Jis sukurtas remiantis šimtametėmis patikimų pjovimo įrankių gamybos tradicijomis ir šiuolaikinėmis technologijomis. Dėl šio derinio "Silky" įrankiai pasižymi dideliu patvarumu ir aštrumu, o tai lemia didelį pjovimo efektyvumą.

Pjūklo "Silky Bigboy 360-10" geležtė pagaminta iš didelio anglies dioksido kiekio plieno, o jos forma tiksliai išpjauta lazeriu. Pjūklo paviršius yra chromuotas, todėl nerūdija ir yra apsaugotas nuo žalingo išorės poveikio. Pagrindiniai "Bigboy" pjūklo privalumai - keturiomis plokštumomis nušlifuoti ašmenų dantys ir ergonomiška pailga rankena. Siekiant išvengti dantų lūžimo, grūdinti tik dantų kraštai, o likusi dantų dalis yra minkšta ir lanksti. tikslus smėlio laikrodžio formos šlifavimas apsaugo pjūklą nuo užstrigimo pjaunant.

Pailginta "Bigboy 360-10" pjūklo rankena padidina komfortą ir sumažina pastangas, kurias reikia įdėti pjaunant. Rankenos medžiaga neleidžia pjūklui išslysti iš rankos, o tai teigiamai veikia mūsų saugumą.

Rankinis pjūklas "Silky Bigboy 360-10" turi 360 mm ilgio geležtę su 10 dantų 30 mm ilgio ašmenimis. Pjūklas sulankstytas taip, kad aštrūs dantys būtų paslėpti rankenoje. Tai leidžia įrankį saugiai nešiotis kuprinėje ar įrankių krepšyje.

Technologijos

Grūdinimas elektroimpulsiniu būdu


Dantų galiukai sekundės daliai įkaitinami iki labai aukštos temperatūros. Kadangi įkaitinamas tik danties galiukas (arba kitaip - pjaunančioji dalis), likusi danties dalis išlaiko ne tik pjovimo savybes, bet ir lankstumą. Indukciniu būdu užgrūdinti dantys tarnauja tris kartus ilgiau nei neapdoroti dantys. Jų negalima galąsti, o atpažinti juos galima iš juodų dantų galų.

Neišsidėstę dantys


Dantys yra tiksliai nušlifuoti į ašmenis, kiekvienas jų turi 4 pjovimo paviršius. Dantukai yra "be tarpelių", todėl pjovimo paviršius įsirėžia tiesiai į medieną ir taip sunaikinama maždaug 50 % mažiau medienos ląstelių. Geležtės nušlifuotos dviaukštės: apatinė geležtės dalis (ties dantukais) yra storiausia, viršutinė - šiek tiek plonesnė, o per vidurį geležtė ploniausia. Tokia konstrukcija turi keletą privalumų: Pjovimui reikia mažiau galios, pjuvenos išleidžiamos be vargo (jos neįstringa medienoje), labai švarus pjūvis - mediena nelūžta ir nesuplyšta, todėl pjūvis yra labai tikslus ir lygus.

GOM guminė rankena


GOM guminė rankena sugeria pjovimo metu atsirandančias vibracijas ir užtikrina puikų sukibimą, net ir esant šlapiai dangai ar mūvint pirštines. Be to, ši rankena visada maloniai šildo, net ir esant itin žemai temperatūrai.

Šilkinė technologija


Geležtės pagamintos iš japoniško "Authentic Premium" plieno ir išpjautos lazeriu. Geležtės yra neprilygstamos kokybės: jos yra labai kietos ir patvarios, tačiau kartu išlieka lanksčios dėl minkšto metalo šerdies. Kieti ir atsparūs dilimui - cheminė metalo sudėtis kartu su unikaliu kaitinimo ir aušinimo procesu lemia didelį metalo kietumą. Didelis anglies kiekis lemia didelį atsparumą dilimui, todėl aštrumas išlieka labai ilgai. Minkštas ir lankstus - Taip kalant pjūklus, pjūklo danties šerdį sudaro minkštas metalas, todėl pjūklas išlieka lankstus ir lengvai sukimba su mediena.

Chromuota apdaila


Dėl chromuoto pjūklo paviršiaus padengimo pjūklo paviršius tampa itin kietas ir patvarus, o kartu sumažėja trintis ir pailgėja pjūklo tarnavimo laikas. Be to, chromavimas apsaugo geležtę nuo rūdžių ir dervos. Prieš dengdamas chromu, "Silky" poliruoja ašmenis iki šilko glotnumo. Dėl to pjaunant ašmenys susiduria su dar mažesniu medienos pasipriešinimu.

Mirai-Me dantys


Aštrūs kaip skustuvas dantukai yra preciziškai nušlifuoti ašmenyse, kiekvienas jų turi 3 pjovimo briaunas, todėl jų paviršius yra itin lygus. Kad pjuvenos būtų optimaliai pašalinamos, kas trečias dantis (priklausomai nuo pjūklo modelio) nušlifuotas į išorę. Ši neprilygstama, patentuota MIRAI-ME technologija leidžia pjūklą naudoti 3 pjovimo tipams: skersiniam pjovimui (statmenai grūdų krypčiai), pjovimui išilgai (lygiagrečiai grūdų krypčiai) ir įstrižam pjovimui. Atliekant genėjimo darbus, lygus pjūvis leis medžio žaizdai lengvai peraugti. Dailidės darbuose lygus pjūvis užtikrina puikią apdailą, todėl nereikia šlifuoti.
Silky
300-004
44 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password