Sulankstomas rankinis pjūklas Silky Gomboy Curve 300-8

80,99 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Silky Gomboy Curve 300-8" yra patobulinta sulankstomo lauko pjūklo versija su lenktu ašmeniu, kuris padidina darbo našumą ir leidžia lengviau pjauti šakas aukščiau pečių. Versija su ašmenimis šviežiai medienai.

Japonijos prekės ženklo "Silky" profesionalūs rankiniai pjūklai sukurti remiantis šimtametėmis patikimų pjovimo įrankių gamybos tradicijomis ir šiuolaikinėmis technologijomis. Dėl šio derinio "Silky" įrankiai pasižymi dideliu patvarumu ir aštrumu, užtikrinančiu didelį pjovimo efektyvumą.

Silky Gomboy - tai vidutinio dydžio sulankstomų turistinių pjūklų serija, pasižyminti lengvu ir patogiu dizainu, kuri dėl savo našumo, ilgaamžiškumo ir naudojimo universalumo sulaukė didelio pasisekimo mūsų šalyje. Pjūklą "Gomboy" ypač vertina išgyvenimo, bušido entuziastai, medžiotojai ir baidarininkai.

Šilkinio pjūklo "Gomboy Curve 300-8" geležtė buvo tiksliai išpjauta lazeriu iš didelio lankstumo ir atsparumo dilimui anglinio plieno. Palyginti su tiesiais pjūklo ašmenimis, naujasis švelniai lenkto profilio peilis pagreitina pjovimą ir padidina našumą iki 15-20 %. Šiek tiek ovali forma neleidžia pjūklui iškristi iš pjūvio ir palengvina šakų pjovimą virš mūsų pečių.

Geležtės paviršius yra chromuotas, todėl ji apsaugo nuo korozijos, žalingo medžių sakų ir atmosferos veiksnių poveikio. Šilkiniai pjūklai išsiskiria pažangia dantų konstrukcija ir pjovimo technika "nugara į nugarą", užtikrinančia maksimalų komfortą ir minimalias energijos sąnaudas. Aštrūs dantys nušlifuoti net keturiomis plokštumomis, kad padidėtų efektyvumas.

Svarbu ir tai, kad tik dantų kraštai yra indukciniu būdu sukietinti, todėl likusi geležtės dalis yra minkšta ir lanksti, taip apsaugant pjūklą nuo lūžimo jį naudojant arba netinkamai naudojant. Pjovimo dalis yra smėlio laikrodžio formos, todėl pjaunant geležtė neužsiblokuoja, kaip yra daugumoje rinkoje esančių pjūklų. Šis išskirtinis danties profilis taip pat maksimaliai padidina pasipriešinimą pjaunant, o medienos paviršius po pjovimo yra itin lygus.

Rankinis pjūklas "Silky Gomboy Curve 300-8" turi 300 mm ilgio geležtę, kurios konstrukcija - 8 dantys kas 30 mm geležtės ilgio. Tokia geležtė geriausiai tiks šviežioms iki 105 mm storio medžio šakoms pjauti.

Pjūklas sulankstomas taip, kad agresyvūs dantys būtų saugiai laikomi rankenoje. Užrakto mechanizmas leidžia užfiksuoti geležtę dviejose skirtingose padėtyse, priklausomai nuo situacijos ir darbo sąlygų.

Gomboy modelyje naudojama polipropileno rankena, kuri užtikrina gerą sukibimą nepriklausomai nuo oro sąlygų. Prie jo pridedamas praktiškas užrakinamas dėklas, pagamintas iš skaidraus plastiko, kuris apsaugo įrankį transportuojant kuprinėje ar įrankių dėžėje.

Silky Gomboy Curve 300-8 yra patvarus sulankstomas pjūklas, kuris neabejotinai patiks išgyvenimo, bušido entuziastams, medžiotojams ir tiems, kurie ieško galingo įrankio sode ar namų dirbtuvėse.

Silky Gomboy Curve pjūklai turi keičiamus peilius, kuriuos galima įsigyti atskirai.

Technologijos

Grūdinimas elektroimpulsiniu būdu


Dantų galiukai sekundės daliai įkaitinami iki labai aukštos temperatūros. Kadangi įkaitinamas tik danties galiukas (arba kitaip - pjaunančioji dalis), likusi danties dalis išlaiko ne tik pjovimo kokybę, bet ir lankstumą. Indukciniu būdu užgrūdinti dantys tarnauja tris kartus ilgiau nei neapdoroti dantys. Jų negalima galąsti, o atpažinti juos galima iš juodų dantų galų.

Neišsidėstę dantys


Dantys yra tiksliai nušlifuoti į ašmenis, kiekvienas jų turi 4 pjovimo paviršius. Dantukai yra "be tarpelių", todėl pjovimo paviršius įsirėžia tiesiai į medieną ir taip sunaikinama maždaug 50 % mažiau medienos ląstelių. Geležtės nušlifuotos dviaukštės: apatinė geležtės dalis (ties dantukais) yra storiausia, viršutinė - šiek tiek plonesnė, o per vidurį geležtė ploniausia. Tokia konstrukcija turi keletą privalumų: Pjovimui reikia mažiau galios, pjuvenos išleidžiamos be vargo (jos neįstringa medienoje), labai švarus pjūvis - mediena nelūžta ir nesuplyšta, todėl pjūvis yra labai tikslus ir lygus.

GOM guminė rankena


GOM guminė rankena sugeria pjovimo metu atsirandančias vibracijas ir užtikrina puikų sukibimą, net ir esant šlapiai dangai ar mūvint pirštines. Be to, ši rankena visada maloniai šildo, net ir esant itin žemai temperatūrai.

Šilkinė technologija


Geležtės pagamintos iš japoniško "Authentic Premium" plieno ir išpjautos lazeriu. Geležtės yra neprilygstamos kokybės: jos yra labai kietos ir patvarios, tačiau kartu išlieka lanksčios dėl minkšto metalo šerdies. Kieti ir atsparūs dilimui - cheminė metalo sudėtis kartu su unikaliu kaitinimo ir aušinimo procesu lemia didelį metalo kietumą. Didelis anglies kiekis lemia didelį atsparumą dilimui, todėl aštrumas išlieka labai ilgai. Minkštas ir lankstus - Taip kalant pjūklus, pjūklo danties šerdį sudaro minkštas metalas, todėl pjūklas išlieka lankstus ir lengvai sukimba su mediena.

Chromuota apdaila


Dėl chromuoto pjūklo paviršiaus padengimo pjūklo paviršius tampa itin kietas ir patvarus, o kartu sumažėja trintis ir pailgėja pjūklo tarnavimo laikas. Be to, chromavimas apsaugo geležtę nuo rūdžių ir dervos. Prieš dengdamas chromu, "Silky" poliruoja ašmenis iki šilko glotnumo. Dėl to pjaunant ašmenys susiduria su dar mažesniu medienos pasipriešinimu.

Mirai-Me dantys


Aštrūs kaip skustuvas dantukai yra preciziškai nušlifuoti ašmenyse, kiekvienas jų turi 3 pjovimo briaunas, todėl jų paviršius yra itin lygus. Kad pjuvenos būtų optimaliai pašalinamos, kas trečias dantis (priklausomai nuo pjūklo modelio) nušlifuotas į išorę. Ši neprilygstama, patentuota MIRAI-ME technologija leidžia pjūklą naudoti 3 pjovimo tipams: skersiniam pjovimui (statmenai grūdų krypčiai), pjovimui išilgai (lygiagrečiai grūdų krypčiai) ir įstrižam pjovimui. Atliekant genėjimo darbus, lygus pjūvis leis medžio žaizdai lengvai peraugti. Dailidės darbuose lygus pjūvis užtikrina puikią apdailą, todėl nereikia šlifuoti.
Silky
300-036
2 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password