Fenix CL26R Camping LED lemputė, juoda

64,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Fenix CL26R" yra itin tvirtas bivakinis žibintuvėlis, turintis dvi šviesos spalvas, itin ilgą veikimo trukmę, pasirenkamą šviesos kryptį ir praktišką įkrovimą per micro-USB jungtį.

Fenix CL26R yra labai lengvas, kompaktiškas bivako žibintuvėlis, kurio funkcionalumas, šviesos charakteristikos ir didelis patvarumas teigiamai nustebins visus keliautojus po pasaulį, kalnų mylėtojus ir bušrafterius.

Dėl naudojamos pažangios vokiečių prekės ženklo "Bayern" medžiagos PC2805 žibintuvėlis turi itin tvirtą konstrukciją, atsparią iki 1200 kg slėgiui! Dėl tokios tvirtos konstrukcijos žibintuvėlis tinka bet kokiai veiklai gamtoje, t. y. stovyklavimui, stovyklavimui miške, taip pat reikliam kopimui į kalnus.

Su "Fenix CL26R" galima naudoti dviejų spalvų šviesą, t. y. baltą ir raudoną. Didžiausias baltos šviesos srautas yra iki 400 liumenų, o šiuo režimu žibintas veikia iki 5 valandų. Taip pat galimi šie režimai: vidutinis (150 liumenų), silpnas (40 liumenų), silpnos šviesos 1 (3 liumenai), silpnos šviesos 2 (25 liumenai) ir kryptinės priekinės šviesos (25 liumenai). Raudona šviesa veikia dviem režimais: nuolatiniu (1 liumenas) ir blykstės (1 liumenas). Verta paminėti, kad raudonos šviesos bangos ilgis yra 622-720 nm, todėl ji matoma net iš 500 metrų atstumo.

Žibintuvėlis taip pat yra itin funkcionalus dėl galimybės pasirinkti šviesos kryptį. Priklausomai nuo poreikių ir situacijos, naudotojas gali naudoti šias parinktis:

  • nukreipti šviesą žemyn, pvz., apšviesti palapinės vidų (du ryškumo režimai)
  • nukreipti 25 liumenų šviesą į priekį, pvz., skaityti
  • naudoti standartinę išsklaidytą šviesą, apšviečiant 25 m atstumu esantį plotą.

Įjungti, pakeisti šviesos kryptį ir ryškumo lygį galima tik vienu mygtuku, todėl prietaisu galima patogiai naudotis net ir visiškoje tamsoje.

Ilgą veikimo laiką užtikrina galingas "Fenix ARB-L18" 18650 2600 mAh 3,6 V akumuliatorius, kurį taip pat galima pakeisti dviem CR123 baterijomis. Žibintuvėlis atsparus žemoms temperatūroms dėl unikalios šilumos išsklaidymo sistemos, kuri sukuria šiluminį apsauginį sluoksnį aplink maitinimo skyrių ir užtikrina gerą veikimą net esant dideliam šalčiui.

Labai praktiškas ir patogus sprendimas - galimybė įkrauti akumuliatorių per įmontuotą micro-USB jungtį. Dėl to akumuliatorių galima įkrauti bet kur ir bet kokioje situacijoje, tereikia "micro-USB" laido (pridedamas) ir energijos šaltinio, pavyzdžiui, maitinimo banko, nešiojamojo kompiuterio ar automobilio USB įkroviklio.

Žibintuvėlį galima pritvirtinti 3 patogiais būdais:

  • metaline rankena ir karabinu prie kuprinės ar palapinės vamzdžio
  • naudojant ant trikojo esantį sriegį fotografavimui
  • su įmontuotu magnetu prie daugumos plieninių paviršių.

Dėl IP66 klasės žibintuvėlis yra atsparus dulkėms, stipriam lietui ir laikinam užliejimui.

Fenix CL26R yra modernus stovyklavietės žibintuvėlis, kuris neabejotinai taps nepakeičiamu daugelio keliautojų, miško stovyklautojų ir ekstremalaus sporto entuziastų palydovu.
Diodas Tipas Režimas Maks. galia [lm] Maks. veikimo laikas [h min] Maks. diapazonas[m]
baltas nuolatinis žemas 40  30 h 25
vidutinis 150 15 h 25
aukštas 400 5 h 25
1 dugnas 3 240 h 25
2 dugnas 25 58 h 25
priekyje 25 58 h 25
raudonas nuolatinis 1 200 h          500
mirksintis 1 400 h

Šviesos efektyvumas buvo išbandytas naudojant "Fenix ARB-L18" 18650 2600 mAh 3,6 V akumuliatorių.
Fenix
039-381
28 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password