• Išparduota

Fenix WF11E LED žibintuvėlis

60,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Fenix WF11E" - tai specializuotas vidinio saugumo žibintuvėlis su 200 liumenų šviesos srautu ir dviguba tvirtinimo sistema, sertifikuotas pagal IECEx, ATEX ir SGS reikalavimus, skirtas naudoti pavojingiausiose sprogioje aplinkoje ir labai dulkėtoje aplinkoje.

Fenix WF11E yra patogus ir lengvai nešiojamas žibintuvėlis, užtikrinantis efektyvų 200 liumenų šviesos srautą.

Žibintuvėlio vamzdis pagamintas iš RTP 399 × 133887 antistatinio polikarbonato, kuris yra atsparus mechaniniams pažeidimams, korozijai ir pasirinktoms cheminėms medžiagoms.

Žibintuvėlio korpusas yra išskirtinės oranžinės spalvos, kuri užtikrina gerą matomumą ir greitą žibintuvėlio suradimą net esant prastam apšvietimui.

Galinėje žibintuvėlio dalyje ir spyruokliniame spaustuke įmontuotas magnetas, todėl žibintuvėlį galima pritvirtinti prie plieninių paviršių norimu kampu ir nešiotis ant diržo ar petnešų.

Šis sprendimas neįkainojamas, kai reikia turėti taškinį šviesos šaltinį ir laisvas rankas darbui.

Šviesos šaltinis - populiarusis "Cree XP-G2" diodas, skleidžiantis neutralios spalvos spindulį, kurio apšvietimas nevargina akių, o apšviesti objektai tiksliau atspindi savo spalvas ir detales.

Įjungti, išjungti ir keisti ryškumą galima vienu mygtuku galvutės viršuje.

Vartotojas gali rinktis iš 3 ryškumo režimų: didelio 200 liumenų, vidutinio 100 liumenų ir mažo 30 liumenų. Žibintuvėlį maitina trys AA šarminės baterijos. Gamintojas nurodo, kad turi būti naudojamos tik gamintojo nurodytos baterijos.

Žibintuvėlis "Fenix WF11E" turi fizinę apsaugą nuo atvirkštinio poliariškumo ir aukštą IP67 klasę, kuri reiškia, kad prietaisas yra atsparus dulkėms, dulkėms, smarkiam lietui, visiškam panardinimui į vandenį iki 1 m gylio (30 minučių) ir kritimui iš 1 m aukščio.

Fenix WF11E buvo atlikti griežti bandymai ir jis turi IECEx, ATEX ir SGS sertifikatus, todėl gali veikti ypač pavojingoje aplinkoje, pvz:

  • 1-oje zonoje - erdvėje, kurioje įprasto naudojimo metu kartais gali susidaryti sprogi atmosfera, sudaryta iš oro ir degiųjų medžiagų mišinio dujų, rūko, garų pavidalu.
  • 2-oji zona - erdvė, kurioje sprogstamoji atmosfera, sudaryta iš oro ir degiųjų medžiagų mišinio (dujų, rūko, garų pavidalo), paprastai nesusidaro įprastinio naudojimo metu, tačiau yra trumpalaikė jos atsiradimo rizika.
  • 21 zona - erdvė, kurioje įprasto naudojimo metu kartais gali susidaryti sprogstamoji atmosfera, sudaryta iš degių dulkių debesies ore
  • 22 zona - erdvė, kurioje sprogstamoji atmosfera, sudaryta iš degių dulkių debesies ore, nesusidaro įprasto naudojimo metu, tačiau yra jos atsiradimo rizika ir trumpa trukmė.

Žibintuvėlyje turi būti naudojami tik nurodyti akumuliatorių modeliai:

  • Energizer E91,
  • Duracell MN1500,
  • Rayovac 815

Diodas Režimas Maks. šviesos srautas [lm] Maks.veikimo laikas [h min] Maks. diapazonas [m] Maks. šviesumas [cd]
biała aukštas 300 10 h 185 8512
vidutinis 100 29,5 h 145 4972
žemas 30 70 h 81 1652

Pateikti parametrai buvo gauti laboratorinėmis sąlygomis. Bandymų metu naudotos "Energizer E91" šarminės baterijos.

[embed]https://youtu.be/BKqqeQ5zAfw[/embed]
Fenix
039-411

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password