Fenix TK30 lazerinis taktinis žibintuvėlis

259,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Fenix TK30" yra lazerinis taktinis žibintuvėlis, skleidžiantis koncentruotą šviesos spindulį, kurio nuotolis siekia iki 1200 metrų!

Fenix TK30 yra naujoviškas taktinis / medžioklinis žibintuvėlis, kuris baltą lazerio bangą paverčia viso spektro koncentruotos šviesos srautu.

Pažangi optika sukuria koncentruotą šviesos spindulį, kurio veikimo nuotolis įspūdingas - 1 200 metrų, todėl galima tiksliai apšviesti tolimą taikinį. Dėl šių savybių TK30 idealiai tinka kaip medžiotojų žibintuvėlis ir taktiniam apšvietimui.

Tvirta konstrukcija


Fenix TK30 žibintuvėlio korpusas pagamintas iš grūdinto A6061-T6 aliuminio, apdoroto HA-III kietojo anodavimo būdu. Dėvėjimuisi atspari oksido danga visam laikui apsaugo žibintuvėlio korpusą ir galvutę nuo įbrėžimų ir dilimo.

Degiklis yra plonas, lengvas (146 g) ir kompaktiško dydžio (158 mm), todėl jį galima montuoti ant ginklų. Dėl kryžminio profiliuoto paviršiaus ir panaudoto geometrinio galvutės profilio žibintuvėlis tvirtai laikosi rankoje ir neslysta nuo nuožulnių paviršių.

TK30 turi nuimamą plieninį spaustuką, kuriuo žibintuvėlį galima greitai pritvirtinti prie diržo, šarvų ar kišenės krašto.

Lazerinė lemputė


Šviesos šaltinis yra lazerio spinduliuotė, generuojanti maksimalų 500 liumenų spindulį.

Žibintuvėlis naudoja baltą lazerio bangą, kuri, patekusi į fluorescencinį liuminoforo reflektorių, optikos pagalba paverčiama plataus spektro balta šviesa.

Per trisluoksnį lęšį prasiskverbianti banga sukuria koncentruotą baltą lazerio spindulį, panašų į diodo sukuriamą juostos pločio spindulį. Baltas lazerinis apšvietimas išlaiko aukštas kolimacines savybes.

Be to, jį saugu naudoti, nes dėl optinės sistemos jis neturi žalingo poveikio, kuris paprastai būna monochromatinėje šviesoje. Dėl didelio šviesos tankio židinio taške, kuris atitinka 5 000 liumenų ryškumo lygį, žiūrėjimas į šviesos šaltinį pakenks jūsų regėjimui arba jei šviesą nukreipsite į kitų žmonių akis. Ilgalaikis šviesos poveikis odai taip pat gali sukelti odos nudegimus.

Prieš naudodami perskaitykite naudojimo instrukciją.

Veikimo režimai


Žibintuvėlis naudoja 3 šviesos režimus: aukštą, žemą, stroboskopinį. Gamintojas sąmoningai sumažino režimų skaičių iki dažniausiai naudojamų ir naudingiausių, nes paprasta sąsaja turi įtakos naudojimo patogumui ir greičiui.

Tai padidina žibintuvėlio funkcionalumą ir atitinka naudotojų, kurie vis dažniau ieško apšvietimo su mažiau funkcijų, poreikius.

Žibintuvėlis valdomas dviem mygtukais, t. y. galiniu taktiniu jungikliu, skirtu žibintuvėliui įjungti / išjungti ir akimirksniu uždegti, ir šoniniu jungikliu, kuriuo galima keisti režimus.

Maitinimo šaltinis


Žibintuvėlį maitina 21700 USB elementas, kurio talpa siekia net 5000 mAh! Naudojama baterija yra dvigubai talpesnė už standartinį 18650 elementą, o tai turi įtakos našumui ir ilgam veikimo laikui. Maksimaliu 500 liumenų režimu žibintuvėlis veikia net 180 minučių!

Šioje lazerinių žibintuvėlių klasėje tai įspūdingas rezultatas, liudijantis apie ištobulintą tvarkyklę ir aukštos klasės akumuliatorių.

Akumuliatoriuje naudojama naujoviška įkrovimo sistema per USB-C jungtį. Šis praktiškas ir patogus sprendimas leidžia greitai įkrauti elementą nenaudojant papildomo įkroviklio.

Tereikia USB-C laido (pridedamas) ir maitinimo šaltinio, pavyzdžiui, maitinimo banko, nešiojamojo kompiuterio, stacionaraus kompiuterio arba automobilinio USB įkroviklio.

Akumuliatoriaus skyriuje naudojamos dvi spyruoklės (abiejuose poliuose), kad laikytų elementą tinkamoje padėtyje. Todėl žibintuvėlis yra atsparus ginklo atatrankai ir kritimams.

Akumuliatoriaus įkrovos lygio indikatorius


Dėl baterijos lygio indikatoriaus funkcijos (šviesos diodas šoniniame jungiklyje) ir įspėjimo apie žemą įtampą galime kontroliuoti žibintuvėlio veikimą ir valdyti likusį energijos rezervą. Įjungus žibintuvėlį, indikatorius 3 sekundes informuoja mus apie akumuliatoriaus įkrovos lygį.

Akumuliatoriaus įkrovos lygio rodmenys:

  • žalias šviečiantis šviesos diodas: 100-85 %,
  • mirksintis žalias šviesos diodas: 85-50 %,
  • šviečiantis raudonas šviesos diodas: 50-25 %,
  • mirksintis raudonas šviesos diodas: 25-1 %.

Du jungikliai


TK30 turi du jungiklius: pagrindinį (galinį) jungiklį ir šoninį jungiklį, skirtą režimams keisti. Taktinis mygtukas įjungia momentinę ir pastoviąją šviesą. Plieniniu šoniniu mygtuku keičiamas šviesos ryškumas ir įjungiamas stroboskopas.

Dėl atminties režimo įjungus žibintuvėlį automatiškai pasirenkamas paskutinis naudotas šviesos režimas.

Išplėstinės saugos funkcijos


Žibintuvėlyje įdiegtos kelios saugos sistemos, įskaitant apsaugą nuo atvirkštinio poliškumo, įspėjimą apie žemą įtampą ir "išmaniąją apsaugą" nuo perkaitimo.

Dėl aukštos IP68 klasės žibintuvėlis yra atsparus visiškam panardinimui į vandenį (30 min. 2 m gylyje), dulkėms ir purvui bei kritimui.

Fenix TK30 yra profesionalus lazerinis žibintuvėlis, kuriame suderintos įspūdingos šviesos charakteristikos, ilgas veikimo laikas ir funkcionalumas, kad būtų sukurtas patikimas darbo ir medžioklės įrankis.

Pateikti parametrai gauti laboratorinėmis sąlygomis. Bandymų metu naudotas "Fenix ARB-L21" 5000 mAh akumuliatorius.
Lazerinis emiteris Tipas Režimas Maks. šviesos srautas [lm] Maks.veikimo laikas [h min] Maks. diapazonas [m] Maks. šviesumas [cd]
baltas nuolatinis aukštas 500 3 h 1200 383866
žemas 100 6 h 600 89600
mirksintis stroboskopas 500 - - -

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8VZW_5EU3Vo[/embed]
Fenix
039-420
10 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password