Fenix HM65R-T priekinis žibintas

99,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Fenix HM65R-T" yra nauja geriausiai parduodamo galvos žibintuvėlio versija, kuri dėl naujo SST-40 LED ir patentuotos juostos reguliavimo sistemos užtikrina galingesnį šviesos srautą ir puikų funkcionalumą.

Pagrindiniai pakeitimai, palyginti su "Fenix HM65R

  • Galingas SST40 diodas,
  • ilgesnis veikimo nuotolis - iki 170 m,
  • bendras šviesos srautas -1500 liumenų,
  • mažesnis svoris - tik 91 g (be baterijos),
  • patentuota viena ranka sukama stumdoma / traukiama sagtis,
  • mažesnis žibintuvėlio korpusas.

Lengva ir tvirta konstrukcija


Žibintuvėlis turi tvirtą ir tvirtą korpusą, pagamintą iš magnio lydinio - medžiagos, atsparios mechaniniams pažeidimams, korozijai ir oro sąlygoms.

Žibintuvėlis yra kompaktiškos ir lengvos konstrukcijos, be išorinių laidų, todėl žibintuvėlį labai patogu naudoti ir jis puikiai tinka bet kokiai veiklai lauke, pradedant urvų tyrinėjimu, stovyklavimu ir baigiant vakariniu bėgimu.

Žibintuvėlis turi aukštą IP68 klasę, kuri reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms, dulkėms, smarkiam lietui ir net visiškam panardinimui į vandenį (2 m) 30 minučių. Todėl HM65R galima sėkmingai naudoti bet kokiomis oro sąlygomis, praktiškai bet kokiai fizinei veiklai.

"Fit System" juosta


Fenix HM65R-T naudojama patentuota "Fit System" apyrankės reguliavimo sistema, leidžianti reguliuoti apyrankės apimtį viena ranka. Mechanizmas valdomas besisukančiu disku, kuriuo galime lengvai sutrumpinti arba padidinti apyrankės apimtį net bėgdami.

Praplėsta juosta lemia žibintuvėlio patogumą dėvint ir efektyvų prakaito nuvedimą fizinio aktyvumo metu.

Stipresnis šviesos srautas


Pagrindinis žibintuvėlio šviesos šaltinis - galingas SST40 LED, skleidžiantis maksimalų 1300 liumenų šviesos srautą, kurio šaltą spalvą rekomenduojama naudoti bet kokiais atvejais, kai reikia intensyvumo ir maksimalaus ryškumo.

Nuo lygaus reflektoriaus atsispindinti šviesa turi gana koncentruotą spindulį, kurio veikimo nuotolis siekia iki 170 m. Be tolimojo spindulio skleidėjo, žibinte naudojamas antras mažesnis XP-G2 S3 diodas (neutralios spalvos) ir kolimacinis lęšis, kuris tolygiai išsklaido šviesą ir užtikrina labai efektyvų ir tolygų apšvietimą artimu atstumu. Vienu metu įjungus du šviesos diodus iš viso sukuriama 1500 liumenų galia!

Be abejo, žibintuvėlis turi kampo reguliavimą, kuris atliekamas pakreipiant visą žibintuvėlio modulį.

USB-C įkrovimo prievadas


Fenix HM65-T žibintuvėlį maitina 18650 įkraunama baterija (pridedama), kurią taip pat galima pakeisti 2 vienkartinėmis CR123 baterijomis. Tačiau rekomenduojame naudoti 18650 akumuliatorių, kuris užtikrina visišką šviesos našumą ir ilgesnį žibintuvėlio veikimą. Šiame modelyje įrengta USB-C jungtis, kuri leidžia įkrauti akumuliatorių neišimant jo iš prietaiso. Tai labai funkcionalus sprendimas, kai su galvos žibintuvėliu planuojate dirbti ilgą laiką.

Lengvas ir patogus valdymas


Dėl dviejų mygtukų naudojimo žibintuvėlio valdymas yra labai paprastas ir patogus, o svarbiausia - nereikia nuimti žibintuvėlio nuo galvos.

Kiekvienas spindulys valdomas atskiru jungikliu, kuris taip pat naudojamas ryškumo lygiui keisti. Tolimojo spindulio emiteris siūlo 3 režimus: turbo (1300 liumenų), didelis I (400 liumenų) vidutinis (130 liumenų). Maksimaliu 1300 liumenų režimu žibintuvėlis veikia iki 4 valandų (priklausomai nuo naudojamos baterijos).

Išsklaidytosios šviesos skleidėjas turi 3 režimus: didelį (400 liumenų), vidutinį (70 liumenų) ir mažą (5 liumenai).

Apribotoje HM65R-T versijoje naudojama tvarkyklė, stabilizuojanti diodo srovę, todėl užtikrinama ilgesnė veikimo trukmė. Fenix HM65R-T priekiniame žibintuve įrengta apsauga nuo atvirkštinio poliškumo, kad būtų išvengta neteisingo akumuliatoriaus įdėjimo.

Pateikti parametrai gauti laboratorinėmis sąlygomis. Bandymų metu naudota "Fenix ARB-L18 18650 3400 mAh 3,6 V baterija.
Diodas Tipas Režimas Maks. šviesos srautas [lm] Maks.veikimo laikas [h min] Diapazonas [m] Maks. šviesumas [cd]
baltas Koncentruotas aukštas 1300 4 h 170 7261
vidutinis 400 12 h 96 2304
žemas 130 24 h 55 762
Išsklaidyti aukštas 400 12 h 54 737
vidutinis 70 36 h 23 133
žemas 5 300 h 6 10

 

[embed]https://youtu.be/-P-OMcUtPFQ[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xVUZSw-NHi8[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XIXravRl4s8[/embed]
Fenix
039-468
20 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password