• Išparduota

Victorinox Outrider 0.8513.3 Kišeninis peilis

72,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Victorinox Outrider" juodas 0.8513.3 - išbandytas ir patikrintas kiekvieno nuotykių entuziasto ir tų, kurie mėgsta būti savarankiški bet kokioje situacijoje, kompanionas.

Victorinox Outrider yra tvirtas 111 mm kišeninis peilis, kuris sėkmingai pakeičia edc folder (kasdienį sulankstomą peilį) ir paprastą daugiafunkcinį įrankį.

Visa tai dėl tvirtos konstrukcijos, užrakinamos 80 mm optimalaus ilgio galvutės ir 14 kruopščiai parinktų funkcijų grupės, kuri sėkmingai pakeičia mažą įrankių dėžutę.

Kišeninis peiliukas turi tvirtą plieninį skeletą, prie kurio pritvirtinti profiliuoti apdailos elementai iš patvaraus poliamido. Victorinox Outrider turi svarbiausius įrankius, kurie gali praversti ekspedicijos, apsipirkimo, išvykos į kalnus, remonto darbų lauke ir kepsnių su draugais metu.

Vieni svarbiausių iš jų yra šie: didelis 80 mm ilgio užrakinamas peilis, ilgas kryžminis atsuktuvas, spyruoklinės žirklės, butelių ir skardinių atidarytuvas bei nuėmimo įrankis. Ašmenims užfiksuoti naudojamas klasikinis linijinis užraktas, vertinamas dėl tvirtumo ir patogumo (galima valdyti viena ranka).

  1. Kamštelių atsuktuvas
  2. Raktų žiedas
  3. Žirklės
  4. Skardinių atidarytuvas
  5. Butelių atidarytuvas
  6. Nuėmimo įrankis
  7. Kryžminis atsuktuvas
  8. Plokščias atsuktuvas 7,5 mm
  9. Medžio pjūklas
  10. Lygi geležtė
  11. Plokščias atsuktuvas 3 mm
  12. Plėstuvas / iešmas
  13. Pincetas
  14. Dantų krapštukas
Victorinox
253-080

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password