• Išparduota

Delta Optical Spectrum skaitmeninis stebėjimo teleskopas

215,00 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Delta Optical Spectrum" yra modernus skaitmeninis teleskopas su 50 kartų didinimu, 5 colių LCD ekranu ir įmontuotu diktofonu, kuriame galima įrašyti savo pasiekimus šaudykloje ar medžioklėje.

Delta Optical Spectrum yra lengvas ir labai paprastas naudoti skaitmeninis teleskopas, skirtas stebėti gamtą, orlaivius ir kitus tolimus objektus.

Dėl įmontuoto diktofono įrenginyje taip pat galima įrašinėti nuotraukas ir vaizdo įrašus, todėl jis puikiai tinka medžioklei, mokymams šaudykloje ar orlaivių stebėjimui.

Spectrum fotografuoja 14 MP nuotraukas ir įrašinėja mp4 vaizdo įrašus HD raiška, kuriuos vėliau galėsite peržiūrėti televizoriaus ar kompiuterio monitoriuje. Teleskopas palaiko micro SD atminties korteles, kurių didžiausia talpa - 64 GB.

Prietaisą maitina įmontuotas didelės talpos ličio jonų akumuliatorius, tačiau dėl mini USB jungties veikimo laiką galima pratęsti naudojant nešiojamuosius maitinimo šaltinius, pavyzdžiui, maitinimo banką.

Pridedamas sulankstomas trikojis su 1/4" sriegiu, taip pat laidinis nuotolinio valdymo pultas, kuriuo galima atkurti ir fotografuoti bei filmuoti be fizinio kontakto su įrenginiu, o tai svarbu fiksuojant vaizdus esant didžiausiam didinimui.

Duomenys perduodami per mini USB jungtį.

Delta Optical Spectrum sveria vos 435 g, todėl teleskopas gali mus lydėti lauko veiklose be juntamo diskomforto.

Delta Optical
028-136

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password