Umarex 15-45x60 teleskopas

86,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

UX 15-45×60 teleskopas skirtas laukinės gamtos stebėjimo entuziastams ir sportiniams šauliams, kurie ieško lengvos optikos su dideliu didinimu ir geru ryškumu.

UX 15-45×60 teleskopas yra kampinės konstrukcijos, todėl geriausiai tinka stebėti sėdint ir atsilošus. Dėl kampinės konstrukcijos teleskopą taip pat gali naudoti keli žmonės vienu metu, nereikia keisti aukščio ar kampo. UX 15-45×60 vamzdis turi guminę apsauginę apykaklę su IPX4 atsparumo vandeniui klase. Tokia apsaugos klasė reiškia, kad stebėjimą galima be baimės atlikti lyjant lietui arba drėgnoje aplinkoje. Elementas, užtikrinantis stebėjimo komfortą, kad ir kokios būtų oro sąlygos, yra nuimamas stogelis nuo saulės, kuris sumažina saulės šviesos atspindžius ir apsaugo objektyvą nuo lietaus.

Dėl ryškaus 60 mm objektyvo objektyvo stebėjimas galimas ne tik dieną, bet ir sutemus bei auštant, t. y. tokiomis sąlygomis, kai mažai šviesos. Žiūronas pasižymi dideliu 15x-45x didinimu, odėl juo galima stebėti tolimus objektus. Naudojant didelį didinimą, labai svarbu, kad teleskopas būtų tinkamai stabilizuotas, kad dėl drebančių rankų nesusilpnėtų vaizdas. Į teleskopo rinkinį įeina sulankstomas trikojis su 1/4" sriegiu, ant kurio galime saugiai pritvirtinti teleskopą. Trikojis turi aliuminio konstrukciją, gumines kojeles ir svirtį, kuria lengva keisti stebėjimo kampą. Priveržus svirtį, trikojis užfiksuojamas, taip sukuriant tvirtą stebėjimo pagrindą.

Pridedamas dėklas teleskopui nešiotis, objektyvo ir okuliaro dangteliai bei šluostė optikai valyti.

Umarex
121-236
8 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password