Leupold GR 15-30x50 Compact teleskopas

769,00 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Leupold GR 15-30x50 Compact" - tai kompaktiškas optinis taikiklis keliautojams ir gamtos mylėtojams, pasižymintis dideliu vaizdo detalumu ir ryškumu, plačiu matymo lauku ir lengva bei kompaktiška konstrukcija.

Pagrindinės serijos "Golden Ring" savybės:


Twilight Light Max valdymo sistema:

  • Padidintas našumas tamsiuoju paros metu Padidina vaizdo ryškumą prasto apšvietimo aplinkoje (maždaug 20 min.),
  • Pašalina vaizdo neryškumą ir išblaškytos šviesos atspindžius,
  • Aukščiausios kokybės lęšiai užtikrina aštrumą nuo krašto iki krašto,
  • padidina vaizdo gylį ir kontrastą.

Sulankstytas šviesos kelias - naudojant šią technologiją pavyko sumažinti optinio taikiklio dydį, išlaikant didelį didinimo diapazoną. Siekdama sukurti lengvesnę ir kompaktiškesnę optiką, "Leupold" vietoj sunkių prizmių naudoja veidrodžių sistemą, kuri taip pat efektyviai atspindi šviesą.

Anglies pluošto korpusas - lengva tvirta konstrukcija, atspari mechaniniams pažeidimams.

Gumuotas, reguliuojamo aukščio akių gaubtelis - užtikrina stebėjimo patogumą naudotojams, naudojantiems korekcinius lęšius.

Xtended Twilight Lens System - optimizuoja mažesnių šviesos bangų ilgių perdavimą, todėl tamsių, silpnai apšviestų scenų vaizdas matomas detaliau ir ryškiau nei bet kuriame kitame optiniame taikiklyje.

100 % atsparumas vandeniui ir rasai - dėl "Leupold" patentuotos azoto pripildytos technologijos optinis taikiklis visiškai apsaugotas nuo stichijų ir vidinio garavimo.

DiamondCoat 2- labiausiai dilimui atspari apsauginė danga, kuri dar labiau padidina šviesos pralaidumą ir vaizdo kontrastą.

Įmontuota 1/4-20- trikojo prievadas, kad būtų galima greitai ir patogiai pritvirtinti.

Pasirenkamas taikiklio taikiklis*- taikiklis pirmame plane leidžia greitai ir efektyviai apskaičiuoti šūvio korekciją (pasirinkti modeliai).

Lengvas ir tvirtas


Žiūronų vamzdis pagamintas iš itin lengvo anglies pluošto, kuris papildomai padengtas gumuota danga, taip užtikrinant stabilų ir patogų laikymą bet kokiomis sąlygomis.

Leupold GR 15-30×50 Compact yra patogus optinis taikiklis, kurio ilgis 279 mm, o svoris - vos 610 g. Tokio dydžio optinis taikiklis idealiai tinka žygiams pėsčiomis, lauko darbams ir kitoms reikmėms, kai svarbu nešiotis.

Taikiklio vidus užpildytas sausomis azoto dujomis, todėl nebelieka vidinio lęšio garavimo problemos.

Naudojama "Leupold" hidroizoliacijos technologija užtikrina 100 % atsparumą atmosferos poveikiui, todėl optinį taikiklį galima naudoti bet kokiomis oro sąlygomis.

Aukšta vaizdo kokybė


Optinėje sistemoje naudojami lęšiai su daugiasluoksnėmis antirefleksinėmis dangomis, kurios užtikrina didelį šviesos pralaidumą ir sumažina išsklaidytą šviesą.

Vaizdas yra ryškus, didelės raiškos ir tiksliai atkuriamos spalvos.

Dėl kompaktiško dydžio ir nedidelio svorio "Leupold GR 15-30×50 Compact" idealiai tinka žygiams, gamtos stebėjimams ir uniformuotoms tarnyboms.

Klimato testas


Veikia nuo -40 °C iki 71 °C temperatūroje

Atsparus vandeniui


Dujų mišinys ir sandarumas išbandyti 10 m gylyje ir esant daugkartiniams slėgio pokyčiams.

Ištvermės bandymas


Kiekvienas optinis taikiklis turi atlaikyti 5000 smūgių iš aparato, imituojančio tris kartus stipresnę atatranką nei 308 kalibro šautuvas.
Leupold
999-107
1 Vienetas

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password