• Išparduota

Leupold GR 12-40x60 HD Impact Reticle teleskopas

1 999,00 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Leupold GR 12-40x60 HD Impact Reticle" yra kompaktiškas medžiotojams ir laukinės gamtos mylėtojams skirtas optinis taikiklis, pasižymintis išskirtiniu vaizdo detalumu ir ryškumu, plačiu matymo lauku ir lengva bei kompaktiška konstrukcija.

Priekiniame plane esanti taikiklio tinklelis leidžia greitai koreguoti taikinį ir išmatuoti jo dydį.

Pagrindinės serijos "Golden Ring" savybės:


Twilight Light Max HD valdymo sistema:

  • Didesnis veikimas tamsiuoju paros metu Padidina vaizdo ryškumą prasto apšvietimo aplinkoje (maždaug 20 min.),
  • Pašalina vaizdo neryškumą ir išblaškytos šviesos atspindžius,
  • Aukščiausios kokybės lęšiai užtikrina aštrumą nuo krašto iki krašto,
  • padidina vaizdo gylį ir kontrastą.

Sulankstyto šviesos kelio technologija - naudojant šią technologiją, pavyko sumažinti optinio taikiklio dydį išlaikant didelį didinimo diapazoną. Siekdama sukurti lengvesnį ir kompaktiškesnį optinį taikiklį, "Leupold" vietoj sunkių prizmių naudoja veidrodžių sistemą, kuri taip pat efektyviai atspindi šviesą.

Magnio lydinio korpusas - lengva tvirta konstrukcija, atspari mechaniniams pažeidimams.

Gumuotas, reguliuojamo aukščio akių gaubtelis - užtikrina patogų stebėjimą naudotojams, naudojantiems korekcinius lęšius.

Xtended Twilight Lens System - optimizuoja mažesnių šviesos bangų ilgių perdavimą, todėl tamsių, silpnai apšviestų scenų vaizdas matomas detaliau ir ryškiau nei bet kuriame kitame optiniame taikiklyje.

100 % atsparumas vandeniui ir rasai - dėl "Leupold" patentuotos azotu užpildytos technologijos optinis taikiklis visiškai apsaugotas nuo stichijų ir vidinio garavimo.

DiamondCoat 2 danga - atspariausia dilimui apsauginė danga, kuri dar labiau padidina šviesos pralaidumą ir vaizdo kontrastą.

Įmontuota 1/4-20 trikojo prievadas - užtikrina greitą ir patogų montavimą.

Pasirenkamas taikiklio tinklelis - pirmame plane esantis tinklelis leidžia greitai ir efektyviai apskaičiuoti šūvio korekciją.

Lengvas ir tvirtas


Taikiklio vamzdis pagamintas iš magnio lydinio, kuris papildomai padengtas gumuota danga, taip užtikrinant stabilų ir patogų laikymą bet kokiomis sąlygomis.

Leupold GR 12-40×60 HD Impact Reticle yra kompaktiško dydžio (315 mm) ir nedidelio, vos 1049 g svorio teleskopas.

Taikiklio vidus pripildytas sauso azoto, kuris pašalina šiluminio smūgio poveikį, sumažina dujų difuziją optinio taikiklio viduje ir visiškai pašalina vidinio lęšio garavimo problemą.

Naudojama hidroizoliacijos technologija garantuoja 100 % atsparumą oro sąlygoms, todėl optinį taikiklį galima naudoti bet kokiomis oro sąlygomis.

Panaudojus sulankstomo šviesos kelio technologiją, pavyko sumažinti optinio taikiklio dydį, kartu išlaikant didelį didinimo diapazoną. Siekdama sukurti lengvesnį ir kompaktiškesnį optinį taikiklį, "Leupold" vietoj sunkių prizmių naudoja veidrodžių sistemą, kuri taip pat efektyviai atspindi šviesą.

Ištraukiamas saulės skydelis pašalina atspindžius ir padidina kontrastą, todėl galima stebėti net ir esant stipriai saulės šviesai.

Stebėjimo patogumą didinantis elementas - padidintas akių gaubtas su 4 aukščio lygiais, todėl tai idealus sprendimas nešiojantiems korekcinius lęšius.

Leupold GR 12-40×60 HD Impact Reticle naudoja jautrų fokusavimo mechanizmą, kad vaizdas būtų reguliuojamas sklandžiai ir tiksliai. Padidinimas keičiamas plačiu žiedu su taškuotu paviršiumi.

Teleskope įmontuota 1/4-20 (pasukama) jungtis, kad jį būtų galima lengvai pritvirtinti prie fotostatyvo.

Puiki vaizdo kokybė


Optinėje sistemoje naudojami HD lęšiai ir "Twilight Light Max Management HD" sistema, atsakinga už didelį šviesos pralaidumą ir išsklaidytos šviesos mažinimą.

Matomas vaizdas yra ryškus, nuo krašto iki krašto ryškus ir gilus, todėl optinį taikiklį taip pat galima naudoti stebėjimams auštant ir temstant (prideda apie 30 minučių šviesos).

Išoriniai lęšių paviršiai padengti "DiamondCoat 2" danga - aukščiausiu "Leupold" prekės ženklo siūlomu atsparumu dilimui.

DiamondCoat 2 danga palaiko jonizaciją, dar labiau padidindama šviesos pralaidumą. Tai padidina matomo vaizdo ryškumą, aiškumą ir kontrastą ir leidžia optinį taikiklį naudoti nepriklausomai nuo oro sąlygų ir metų laiko.

Poveikio taikiklis


Taikiklio pirmame plane naudojama balistinė smūginė taikiklio dėmė, išreiškiama MOA, kuri yra naudinga atliekant taikiklio pataisymus ir matuojant taikinio dydį.

Paskirtis


Leupold GR 12-40×60 HD Impact Reticle pasiteisins visur, kur svarbi stebėjimo kokybė ir patogumas, nepriklausomai nuo oro sąlygų.

Dėl didelio ryškumo, vaizdo aiškumo, pasirenkamo tinklelio ir didelio didinimo diapazono optinis taikiklis tinka medžioklei, laukinės gamtos stebėjimui, šaudymui dideliais atstumais ir tolimų objektų stebėjimui.

Klimato testas


Veikia nuo -40 °C iki 71 °C temperatūroje

Atsparus vandeniui


Dujų mišinys ir sandarumas išbandyti 10 m gylyje ir esant daugkartiniams slėgio pokyčiams.

Ištvermės bandymas


Kiekvienas optinis taikiklis turi atlaikyti 5000 smūgių iš aparato, imituojančio tris kartus stipresnę atatranką nei 308 kalibro šautuvas.

[embed]https://youtu.be/w3keIHNETBs[/embed]
Leupold
999-110

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password