• Išparduota

Gimbal termovizoriaus stabilizatorius

591,00 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

Dėl kardaninės svirties termovizorių galima stabiliai pritvirtinti ant automobilio stogo ir patogiai stebėti išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu neišlipant iš automobilio.

Važiavimas ir valdymas


Gimbalą suka žingsniniai varikliai, maitinami 12 V įtampa iš automobilio cigarečių žiebtuvėlio lizdo. Valdymui naudojama populiari programavimo mikroschema "Arduino", kuri yra puiki alternatyva brangesniems ir sudėtingesniems valdikliams. Kardanas valdomas klasikiniu vairalazde, kuria nustatoma sukimosi kryptis ir greitis (kairė-dešinė, aukštyn-žemyn). Džojstike įmontuotas potenciometras su laipsniško pakreipimo skale, kuris yra atsakingas už proporcingą gimbalui posvyrio ir pakreipimo greitį.

Automatinio nuskaitymo režimas


Gimbalas turi naudingą automatinio nuskaitymo funkciją, todėl, net ir neveikiant vairalazdei, naudotojo nustatytu laiku jis pats ištirs sritį iš dešinės į kairę. Automatinio nuskaitymo režimu gimbalas sukasi išjungtas pastoviu (iš anksto nustatytu) greičiu.
Automatinio nuskaitymo programavimas yra paprastas ir lengvas. Paspaudus ir laikant vairo trauklę, bus įjungtas ir lėtai sukamas gimbalas į kairę, kol atleisite vairo trauklę. Kompiuteris išsaugo laiką, kada nuspaustas vairasvirtė, ir naudoja jį automatinio nuskaitymo režime ateityje.

Iš automatinio nuskaitymo režimo išeinama trumpai paspaudus vairalazdę. Dar kartą trumpai paspaudus vairalazdę įjungiamas automatinis nuskaitymas su iš anksto užprogramuotu nuskaitymo laiku. Automatinio nuskaitymo funkcija labai naudinga stebint didelį žemės plotą (pasėlių lauką.), kad nereikėtų rankiniu būdu "šukuoti" ploto.

Patogus ir saugus montavimas


Gimbalui pritvirtinti prie metalinių paviršių panaudoti 4 stiprūs magnetai (kiekvieno jų keliamoji galia 4 kg) su apsaugine gumine danga. Tai leidžia įrenginį patikimai pritvirtinti prie stogo ir variklio skyriaus dangčio, nebijant, kad jis apvirs, nuslys ar subraižys dažus. Kad maitinimo kabelis nesusisuktų, į pagrindą įmontuotas pasukimo ribotuvas, neleidžiantis įrenginiui suktis 360° kampu viena kryptimi. Padėkite kardaninio svirties pagrindą ant automobilio taip, kad sukimosi ribotuvas būtų kairėje kardaninio svirties pagrindo pusėje (žiūrint važiavimo kryptimi). Jei stebėjimą atliekate patys, rekomenduojama kardaninį svarelį montuoti ant dešiniosios automobilio stogo pusės. Tai leidžia kabeliui patekti į saloną pro pakreiptą durelių stiklą, kuris nebus atidarytas, ir sumažina nereikalingą kabelio apkrovą.

Atkreipkite dėmesį, kad vairuoti transporto priemonę su sumontuotu kardaniniu svareliu draudžiama ir vairuotojas tai daro savo rizika. Dėl per didelės apkrovos vairuojant kardanas gali atsijungti ir taip sugadinti stebėjimo prietaisą. Gimbalas skirtas stebėti tik stovint.
NN
065-481

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password