Leupold RX-FullDraw 5 DNA Black/Green OLED Tolimatis

655,00 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Leupold RX-FullDraw 5 DNA OLED" - tai iki 1100 m atstumą nusakantis lazerinis tolimatis, turintis ryškų OLED ekraną, "Archer's Advantage" balistinį skaičiuotuvą ir "Flightpath" technologiją, užtikrinančią tikslų šaudymą.

Garantuotas veikimas bet kokiomis sąlygomis


Leupold RX-FullDraw 5 DNA OLED yra nedidelio dydžio ir lengvos konstrukcijos (tik 212 g), todėl prietaisą patogu nešiotis, jis lengvai telpa į kišenę, o pakabintas ant kaklo nesukelia diskomforto.

Guminis šarvas su tekstūruotu paviršiumi užtikrina tvirtą sukibimą ir apsaugo jautrią optiką nuo pažeidimų kritimo atveju. Prietaisas taip pat yra visiškai atsparus vandeniui, todėl gali būti saugiai naudojamas bet kokiomis oro ir klimato sąlygomis.

Tolimatis turi paprastą ir aiškią greitojo nustatymo meniu sąsają, kuri valdoma viena ranka, naudojant 2 mygtukus. (POWER ir MODE).

Pažangi optika


Tolimatis naudoja lęšius su daugiasluoksne antirefleksine danga (Full FMC), kad būtų užtikrintas maksimalus ryškumas, vaizdo aiškumas ir tikslus spalvų atkūrimas.

Matavimo rezultatai išvedami raudoname OLED ekrane, pasižyminčiame geresniu šviesos pralaidumu, todėl generuojamas vaizdas yra itin ryškus ir aiškus. Dėl reguliuojamo ekrano ryškumo matavimo parametrai yra aiškūs ir ryškūs net ir kintančio apšvietimo sąlygomis.

Krištolo skaidrumo vaizdas


Dėl daugiasluoksnių antirefleksinių dangų matomas vaizdas pasižymi dideliu ryškumu ir aštrumu net esant silpnam apšvietimui. 23 mm skersmens objektyvo linijinis matymo laukas yra 107/1000 m, o sutemų efektyvumas - 12.

Tikslūs matavimai ir didelis nuotolis


Didžiausias "Leupold RX-FullDraw 5 DNA OLED" tolimatis "Leupold RX-FullDraw 5 DNA" pranašumas - didelis 1100 m nuotolis ir minimali paklaida - vos 45 cm 100 m.

Tokį įspūdingą tikslumą lemia tolimatis DNR (The Digitally eNhanced Accuracy) technologija, kurioje naudojami pažangūs lazerio spindulio apdorojimo būdai (IEC 3R klasė), siekiant maksimaliai padidinti matavimo tikslumą.

Šaudymo iš lanko balistinė skaičiuoklė


Tolimatis "RX-FullDraw 5" naudoja "Archer's Advantage" programinę įrangą, kuri, įvedus strėlės svorį, greitį ir Peep Sight aukštį, atlieka tikslius balistinius skaičiavimus (iki 160 m), todėl galime atlikti tobulą šūvį šaudydami dideliu kampu, vidutiniu ar dideliu atstumu.

Naudojant "Flightpath" technologiją papildomai analizuojama, ar šūvis pakeliui į taikinį nesusidurs su kliūtimis (iki 45 m).

Tai taip pat turi įtakos nuskaitymo greičiui, kuris yra mažesnis nei 1 sekundė.

Tolimatinio taikiklio funkcijos:

  • Trys taikiklio tinkleliai, iš kurių galima rinktis: Plus Point (mažas kryželis), Duplex (didelis kryželis su storomis rankomis) ir Duplex su Plus Point,
  • paskutinio režimo atminties funkcija
  • matavimas metrais arba jardais,
  • grafinis akumuliatoriaus įkrovos lygio indikatorius,
  • "Archer's Advantage" balistinė skaičiuoklė,
  • intuityvūs meniu ryškiame ir aiškiame ekrane,
  • atstumo matavimas jardais arba metrais.

Matavimo režimai:

  • LOS - linijinis atstumo iki taikinio matavimas neatsižvelgiant į balistiką ir posvyrio kampą,
  • BAL - išplėstinis šaudymo iš lanko režimas naudojant "Archer's Advantage" programinę įrangą,
  • TRIG - trigonometrinis atstumo matavimas atsižvelgiant į polinkio kampą ir atstumą iki taikinio.

Ilgas veikimo laikas


Tolimatį maitina aukštos kokybės CR2 3 V ličio baterija, kuria galima atlikti iki 5 000 atskirų matavimų.
Leupold
999-239
1 Vienetas

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password