Snugpak Maxi Mat Savaime pripučiamas kilimėlis

84,99 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Snugpak Maxi Mat olive" savaime pripučiamas kilimėlis yra patvarus 183 cm ilgio turistinis kilimėlis, kuris suteiks patogų poilsį ir izoliuos nuo šaltos žemės.

Poilsio komfortas

Savaime pripučiamas kilimėlis yra puiki alternatyva miegojimo kilimėliui, nes suteikia patogesnį ir efektyvesnį poilsį bei geresnę viso kūno izoliaciją nuo šalčio ir drėgmės. Skirtingai nei čiužiniai, savaime pripučiamas kilimėlis prisipildo oro vos per kelias sekundes, todėl galite maloniai pailsėti po dienos veiklos gamtoje nesijaudindami dėl rytinio nugaros skausmo. Apatinė kilimėlio dalis pagaminta iš neslystančio ir vandeniui atsparaus audinio, todėl palapinėje ar hamake kilimėlis negali savavališkai judėti.

Tvirtas ir patvarus

Kilimėliui naudojama patvari 75D poliesterio "Pongee" medžiaga, atspari mechaniniams pažeidimams ir oro sąlygoms. Viso dydžio savaime pripučiamas kilimėlis "Snugpak Maxi Mat" (183 × 50 cm) suspaustas pasiekia vos 28 × 15 cm dydį ir sveria 740 g, todėl jį galima patogiai neštis į trumpą žygį miške ar ilgesnę kelionę su kuprine. Stovėdamas jis papildomai gali tarnauti kaip patogi sėdynė keliems žmonėms.

Automatiškai pripučiamas

Išvyniotas kilimėlis po kelių sekundžių automatiškai prisipildo oro ir pasiekia 25 mm storį. Kilimėlio kietumą galima reguliuoti vožtuvu, per kurį išleidžiamas arba įpučiamas oras. Pridedamas nešiojamasis krepšys ir remonto rinkinys, kad būtų galima pašalinti gedimus vietoje.
Snugpak
543-006
3 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password