Mikov Ruby 402-ND-15 iškaulinėjimo peilis

51,99 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Mikov Ruby 402-ND-15" yra profesionalus mėsos iškaulinėjimo peilis, pagamintas iš vokiško 1.4116 nerūdijančiojo plieno, kuris puikiai tinka bet kuriam restoranui ar namų virtuvei.

"Mikov" iškaulinėjimo peilis 402-ND-15


Mikov Ruby 402-ND-15 iškaulinėjimo peilis turi siaurus ir lanksčius ašmenis, kuriais galima išpjaustyti tobulas filė ir filė, atskirti smulkius kaulus nuo didelių mėsos gabalų ir pašalinti ant kaulų likusius mėsos likučius.
Skirtingai nei įprasti peiliai, iškaulinėjimo peilis pjauna lygiai ir tiksliai, todėl atskirdamas mėsą nuo kaulo nepažeidžia jos struktūros.

Ploni 152 mm ilgio peiliai pagaminti iš DIN 1.4116 martensitinio plieno, užgrūdinto iki 55 HRC. Tai vokiškas nerūdijantis plienas (atsparus korozijai virtuvės sąlygomis), kuris gana ilgai išlaiko darbinį aštrumą ir greitai galandamas standartiniu galąstuvu, pavyzdžiui, "Lansky" arba "Work Sharp Kitchen Edge". Plieninis geležtės apvadas veiksmingai apsaugo pirštus pjaustant ir kapojant.

Peilis turi profiliuotą natūralaus medžio rankeną, todėl peilį valdyti patogu ir efektyvu. Puikiai prigludusi rankena ir geležtė neleidžia nešvarumams, baterijoms ir maisto likučiams įstrigti peilio kampuose. Peilis supakuotas į paminkštintą dėžutę su magnetiniu uždarymu.

"Mikov Ruby 402-ND-15" ypatybės:

  • Profesionalus peilis, skirtas mėsai iškaulinėti, atpalaiduoti
  • preciziška geležtė pagaminta iš vokiško nerūdijančio plieno 1.4116
  • kontūruota natūralaus medžio rankena
  • Puikiai prigludusi rankena ir ašmenys neleidžia kauptis nešvarumams ir bakterijoms
  • dekoratyvinė pakuotė su magnetiniu fiksatoriumi.
Mikov
653-019
2 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password