Mikov 300.005/D Virtuvinių peilių komplektas su peilio galąstuvu, 4vnt.

105,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 4-8 darbo dienas
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Mikov" 4 mėsininko peilių rinkinyje 300.005/D yra 4 profesionalūs mėsininko peiliai ir galąstuvas - tai viskas, ko reikia mėsos apdorojimui namuose.

Peilių galvutės pagamintos iš aukštos kokybės 425 nerūdijančiojo plieno, užgrūdinto iki 55-57 HRC kietumo. Lydinyje yra vanadžio ir molibdeno priedų, todėl 425 plieno ašmenys ilgai išlaiko aštrumą ir pjovimo glotnumą, yra atsparūs dilimui ir korozijai. Patogų ir saugų peilio valdymą užtikrina ergonomiška polimerinė rankena, kuri užtikrina patikimą ir stabilų laikymą. Rankenos dydis ir iškili rankena leidžia peilį patogiai laikyti visa ranka ir apsaugo pirštus nuo slydimo ašmenimis.
Patogiam rinkinio nešiojimui naudojamas tvirtas plastikinis dėklas. Dėklas yra išskleidžiamos konstrukcijos, todėl atidarius dėklą galime patogiai pasiekti visus rinkinio elementus. Peiliai ir galąstuvas yra patvirtinti kaip tinkami sąlyčiui su maistu pagal ES standartus.

Peilius galima plauti indaplovėje.

Rinkinį sudaro:

Peilis "Mikov 310-NH-12" yra mažas, patogus iškaulinėjimo peilis, kuris puikiai tinka porcijuoti ir pjaustyti riebią mėsą, išpjauti sausgysles ir kaulus, pjaustyti daržoves ir prieskonines žoleles.

"Mikov 307-NH-15" yra vidutinio dydžio iškaulinėjimo peilis, kuris puikiai tinka riebiai mėsai porcijuoti ir pjaustyti griežinėliais, sausgyslėms ir kaulams nupjauti, daržovėms ir prieskoninėms žolelėms pjaustyti.

"Mikov 317-NH-18" - tai didelis iškaulinėjimo peilis, kuris puikiai tinka riebiai mėsai porcijuoti ir pjaustyti, sausgyslėms ir kaulams išpjauti, daržovėms ir prieskoninėms žolelėms pjaustyti.

Mikov 315-NH-20 yra didelis iškaulinėjimo peilis, kuris puikiai tiks namų ūkyje pjaustant ir porcijuojant mėsą, nupjaunant riebalų ataugas ir atskiriant odą nuo riebalų.

Mikov 896-OCR-25 - tai galąstuvas, kuriuo greitai ir lengvai pagaląsti peilius prieš iškaulinėjimą. Su 25 cm ilgio galąstuvu galima galąsti įvairių dydžių virtuvinius ir mėsininko peilius. Galąstuvas turi patogią profiliuotą rankeną, apsauginį žiedą ir plieninį žiedą, kuriuo galąstuvą galima pakabinti ant kabliuko.
Mikov
653-022
5 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password