Satake Megumi Bunka Virtuvinių peilių komplektas, 2vnt.

61,99 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Satake Megumi Bunka" / "Chef Knife" 2 peilių rinkinys - tai elegantiškoje medinėje dėžutėje supakuoti japoniški virtuviniai peiliai, todėl tai puiki dovanos idėja bet kuriam maisto gaminimo entuziastui.

Satake Megumi 21 cm virėjo peilis - tai didelis virtuvės įrankis, kurio paskirtis labai plati ir kuriuo galima efektyviai pjaustyti mėsą, žuvį, daržoves ir vaisius.

Paslėpta dantyta galvutė pagaminta iš didelio anglies dioksido kiekio 420J2 nerūdijančio plieno, kuris labai atsparus korozijai, be to, jį lengva galąsti.

Dvipusis simetriškas 15° šlifavimas užtikrina labai lygų ir lengvą pjovimą, todėl peilį galima naudoti vištienai porcijuoti, mažesnei žuviai filė išpjaustyti, taip pat mėsai nuo kaulo atskirti.

21 cm ilgio ašmenys pjauna didesniame plote, o tai užtikrina aukštą peilio valdymo lygį. Peilis puikiai subalansuotas, todėl ranka nepavargsta net ilgai dirbant.

Peilis turi lengvą apvalaus profilio rankeną, pagamintą iš šviesios magnolijos medienos. Polimerinis žiedas veiksmingai apsaugo peilį nuo išslydimo iš rankenos, kuri buvo pritvirtinta tradiciniu įstūmimo būdu.

Satake Megumi Bunka - tai japoniškas universalus virtuvinis peilis 17 cm ilgio ašmenimis, skirtas mėsai, žuviai ir daržovėms pjaustyti.

Paslėpto dantračio ašmenys pagaminti iš didelio anglies dioksido kiekio 420J2 nerūdijančio plieno, kuris pasižymi labai dideliu atsparumu korozijai. Iš tokio plieno pagamintus peilius taip pat labai lengva ir greitai galandinti, todėl bet kuris naudotojas gali išlaikyti juos aštrius.

Dvipusis simetriškas 15° kampu pasviręs pjovimo kraštas užtikrina labai lygų ir lengvą pjovimą. Dėl plačios galvutės pjaustytą maistą lengva perkelti į lėkštę, be to, ją galima naudoti česnakams smulkinti.

Dėl masyvios geležtės ir peilio dydžio "Satake Megumi Bunka" puikiai tinka pjaustyti didesnius vaisius ir daržoves, pavyzdžiui, kopūstus, arbūzus ar cukinijas.

Peilis turi lengvą apvalaus profilio rankeną, pagamintą iš šviesios magnolijos medienos. Polimerinis žiedas veiksmingai apsaugo peilį nuo išslydimo iš rankenos, kuri pritvirtinta tradiciniu įkišimo būdu.
Satake
487-004
2 Prekės

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password