Victorinox 5.4003.18 Smulkinimo peilis

63,99 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Victorinox" kapoklis 5.4003.18 - tai peilis ypatingoms užduotims atlikti - patikimas ir daugiafunkcis, tvirtas ir patikrintas. Šis įrankis priklauso profesionalų "Fibrox" linijai ir gali atlikti net sudėtingiausias virtuvės užduotis.

"Victorinox" kapoklis 5.4003.18 - veidrodiškai poliruotas plienas


Šveicarijos gamintojas į virėjų rankas atiduoda tikrą perlą. 18 cm ilgio plaktuvo galvutė pagaminta iš poliruoto anglies-chromo-molibdeno plieno, kurio kietumas 58HRC. Medžiaga nerūdija ir lengvai nenusidėvi. Tuo pačiu metu galvutė yra pakankamai masyvi, kad būtų galima pjaustyti mėsą, todėl galite pjaustyti sąnarius, pjauti skerdenas ir net pasiekti kaulų čiulpus. Apie pjaustymą per žuvį ir daržoves net neverta kalbėti. Kartu galvutė yra pakankamai plati, kad naudojimo metu nesideformuotų.

Verta paminėti ir rankeną. Pagaminta iš neslystančio, didelio atsparumo poveikiui polipropileno ir ergonomiškai suprojektuota, ji užtikrina saugų laikymą, o tai akivaizdžiai prisideda prie saugumo ir produktyvumo.

"Victorinox" plaktuvas 5.4003.18 - higiena ir patogumas


Plastiko ir plieno derinys leidžia lengvai valyti įrankį. Plaktuvas nesugeria virtuvės kvapų ir jį galima lengvai plauti indaplovėje. Taip lengviau palaikyti higieną, kuri tokia svarbi virtuvėje.

Minimalizmas iš Šveicarijos


Victorinox 5.4003.18 yra minimalistinis įrankis. Be nereikalingų pagražinimų, jis sukurtas sunkiam darbui. Paprasta forma turėtų patikti tiems, kurie vertina funkcionalumą ir efektyvumą.
Peiliukas turi skylutę, skirtą pakabinti ant kabliuko.
Victorinox
253-064
1 Vienetas

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password