Forged Intense Daržovių peilis

75,99 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija



Forged daržovių peilis yra nakiri stiliaus, skirtas dinamiškam pjaustymui, todėl ypač tinka Azijos virtuvės entuziastams. Dėl saikingai išryškėjančio pilvo ir didelio ašmenų pločio peilis idealiai tinka daržovėms ir prieskoninėms žolelėms apdoroti. Tuo tarpu kaltinis japoniškas nerūdijantis plienas lemia peilio atsparumą kai kurių vaisių sukuriamai rūgštinei aplinkai. "Intense" linijos modelis, kurio neapdorota, monolitinė konstrukcija pagaminta tik kalimo būdu.

Forged "Sebra" peilis daržovėms siūlo naudotojui:

  • rankomis kaltą konstrukciją iš aukštos kokybės japoniško peilių plieno
  • pritaikytas dinamiškam daržovių ir prieskoninių žolelių pjaustymui plačiu ašmenų profiliu
  • 18 laipsnių pjovimo kampas, derinantis aštrumą ir tvirtumą
  • Unikali monolitinė konstrukcija, iškalta kartu su rankena iš vieno plieno gabalo
  • Dėl medinės dėžutės modelis puikiai tinka dovanoms

Kaip matyti iš pavadinimo, "Forged" prekės ženklo domenas - virtuviniai peiliai, pagaminti naudojant tradicinę kalvystės technologiją. Šios procedūros dėka gaunami aukštos kokybės įrankiai, kurie yra daug pranašesni už valcuotus modelius tiek tvirtumu, tiek standumu, o tai palengvina tikslų kietų medžiagų pjaustymą. Po kalimo proceso lieka tekstūra, kuri puošia nenušlifuotą ašmenų paviršių ir suteikia kiekvienam gaminiui unikalumo.

Forged daržovių peilis "Intense" - idealus modelis intensyviam pjaustymui


Gamintojas naudoja aukštos kokybės plieną iš Japonijos plieno gamyklų, kurios visame pasaulyje garsėja griežta kokybės kontrole ir receptūrų naujovėmis. Kaltiniai virtuviniai peiliai galandami 18 laipsnių kampu, todėl puikios pjovimo savybės derinamos su atsparumu įskilimams. Galandant peilį ant akmens ar sistemos, leidžiančios priverstinai keisti briaunos kampą, patartina išlaikyti šią reikšmę, nes tai užtikrins optimalias modelio savybes.

Forged
706-018
1 Vienetas

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password